Haberler

Miley'nin Hayatı Karmakarışık Oldu

Güncelleme:

'Hannah Montana' dizisiyle ünlenen Miley Cyrus, hem iş, hem de özel hayatında zor günler yaşıyor.

Henüz çocukken 'Hannah Montana' dizisiyle ünlenen Miley Cyrus (24), son dönemde magazin basınında ismi en çok geçen şarkıcı. Saçlarını kısacık kestirip platin sarısına boyatan Cyrus hakkında her gün gazetelerde yeni bir haber çıkıyor.

NİŞANLIDAN DARBE

MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde teşhirci bir performans sergilediği için Amerikan basını tarafından topa tutulan Cyrus, her gün bir öncekinden daha seksi görünebilmek için adeta kendisiyle yarışıyor. Instagram'a sürekli seksi fotoğraflarını yükleyen ve son klibi 'Wrecking Ball' için tamamen soyunan şarkıcıya, nişanlısı Liam Hemsworth'tan da bir darbe geldi. Cyrus'tan defalarca ayrılmaya çalışan ancak şarkıcının psikolojik baskıları nedeniyle ayrılık kararı alamayan yakışıklı oyuncunun, January Jones ile flört etmeye başladığı konuşuluyor.

ZOR BİR DÖNEM

Cyrus konu hakkında açıklama yapmazken, yakın çevresi şarkıcı hakkında şöyle konuştu: "Miley'nin anne ve babası sürekli kavga ediyor. Defalarca boşanma kararı aldılar. Miley, nişanlısı Liam'ın şöhret olmasını sağladı ancak Liam ünlenir ünlenmez başka kadınlarla ilgilenmeye başladı. Miley zor bir dönemden geçiyor. Bir sanatçı yaşadığı duyguları, sanatına aktarır; o da aslında bunu yapıyor. Bir süredir psikolojik destek de almaya başladı."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Miley Cyrus Montana Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title