Haberler

    Migros da Playstation 4 Satıyor

    Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 4, marketleri sevmişe benziyor.

    Mahmut Saral - -

    3 aydır hayatımızda olan ve son verilere göre dünya çapında satışları 5 milyonu aşan PlayStation 4, şimdi de Migros mağazalarında satışa çıkıyor.


    Daha evvel yaptığımız haberimizde, Bim mağazalarının bin 499 TL fiyat etiketiyle PlayStation 4 satacağını, kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu ve bu ürünlerde Sony Eurasia garantisi bulunmadığını bildirmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.



    Kampanyabul sitesinde yer alan bilgilere göre Migros da 22-28 Şubat tarihleri arasında PlayStation 4'ü Migros Konsept ve 5M Migros mağazalarında satışa sunacak. Fiyatı da 1.449 TL.


    Ve bu fotoğraf da Migros Türkiye'nin resmi Facebook sayfasında paylaşıldı. Cihazın Money Bonus kart ile 9 taksitle satıldığını da belirtelim.


    Ekleme:Bu satılan ürünlerin Sony Eurasia garantisinde olup olmadığını yetkililere sorarak buradan duyuracağız. Migros, daha önce de PS4 konsolu satmıştı.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Playstation Migros Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title