Haberler

    Microsoft Ödüllü İsveç Ofisini Minecraft'a Taşıyor

    Minecraft'a taşınan taşınana; en son örnek olarak Microsoft'un tasarım ödüllü İsveç ofisi komple sanal dünyaya ışınlandı.

    Minecraft'a taşınan taşınana; en son örnek olarak Microsoft'un tasarım ödüllü İsveç ofisi komple sanal dünyaya ışınlandı.

    Dev yazılım firması Microsoft'un İsveç'deki ofisleri, geçen sene düzenlenen bir tasarım yarışmasında "İsveç'in En Güzel Görünen Ofisi" ödülü kazanmış. Bu ödülün üzerinden tam bir sene geçtikten sonra, şimdi yukarıdaki galeride fotoğraflarını göreceğiniz Microsoft İsveç binası komple Minecraft'da kopyalanmış durumda.

    Ödülün ilk senesini kutlamak amacı ile, Microsoft İsveç ofisinden etkinlik yönetimi müdürü Daniel Steinholtz'un yarattığı Minecraft modeli gerçeğinin aynısı. Tabii ki ünlü sanal dünya yaratma oyunundaki her şey gibi, bu ofis de küplerden yapıldığı için tam da aynısı değil. Ama düşünmek önemli deyip bu küçük ayrıntıyı es geçiyoruz.

    Eğer siz de Microsoft İsveç çalışanlarının her şirkete gittiklerinde nasıl bir yerle karşılaştıklarını merak ediyorsanız, aşağıdaki videoya başvurabilirsiniz. Biraz daha fazla ilginçlik isteyenler ise Minecraft oyunu içindeki Disney World kopyası eğlence parkını gezmek isteyebilirler.

    The post Microsoft Ödüllü İsveç Ofisini Minecraft'a Taşıyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft İsveç Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title