Haberler

    Microsoft 20 Euro'luk Nokia Telefon Üretiyor

    Güncelleme:

    Nokia 130 model telefon akıllı değil, internete bağlanamıyor, ekranı da küçük ama fiyatı sadece 20 Euro olacak.

    Nokia 130 model telefon akıllı değil, internete bağlanamıyor, ekranı da küçük ama fiyatı sadece 20 Euro olacak.

    Son yıllarda tüm büyük teknoloji firmaları gibi, Microsoft'da geleceğini akıllı cihazlara bağlamış durumda. Nokia'nın telefon bölümünü satın alması ile birlikte Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlara ağırlık vermeye başladı. Ama görünen o ki, hala en basit ve ucuz telefon cihazı segmentini unutmuş değil.

    Telefon ürünleri yelpazesinin en ucundaki basit ve ucuz telefonları gözardı etmeyen Microsoft, burada hala çok büyük bir pazar yattığının farkında. Nokia 130 modelini bu pazar için tasarlamışlar. Her ne kadar üst seviye ürünlere odaklanmak için Nokia'nın ucuz Asha serisini iptal etme kararı alınmış olsa bile, Nokia 130 ile varolan payını kaybetmemeye kararlı.

    Nokia 130 modeli 1.8 inçlik QQVGA ekrana sahip. Müzik çalabiliyor ve video oynatabiliyor. Ama veri bağlantısı bulunmadığı için internet hizmetlerinden yararlanamıyor. Çift SIM kart destekliyor ve tek kart takılıyken 36 güne kadar bekleme süresi mümkün. 13 saat kesintisiz konuşma, 16 saat kesintisiz video oynatma özelliğine, müzik ve video dosyalarını depolamak için 32 GB microSD kart desteğine sahip.

    Microsoft yeni Nokia 130 modelini Çin, Mısır, Hindistan, Endonezya, Kenya, Nijerya, Pakistan, Filipinler ve Vietnam gibi ucuz ürünlerin hala geniş bir alıcı kitlesi bulunan ülkelerde satışa sunacak. 20 Euro fiyatı ile kaliteden veya fiyattan değil, sürümden kazanmayı amaçlıyorlar. Daha fazla bilgi için Nokia 130'un web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

    The post Microsoft 20 Euro'luk Nokia Telefon Üretiyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Nokia Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title