Haberler

    Miami Açık'ta Finalin Adı: Simona Halep - Serena Williams

    Amerika sert kort sezonunun iki büyük turnuvasının ilkini kazanan WTA 3 numarası Simona Halep, adını Miami'de yarı finale yazdırdı.

    Amerika sert kort sezonunun iki büyük turnuvasının ilkini kazanan WTA 3 numarası Simona Halep, adını Miami'de yarı finale yazdırdı. Halep, iki hafta önce Kaliforniya'da yarı finalde eşleşmesine rağmen, rakibi çekildiği için karşılaşamadığı Serena Williams ile tekrar eşleşti.

    Halep, çeyrek final mücadelesinde ABD'li Sloane Stephens'ı 6-1, 7-5 ile geçti. Maçın ilk 10 oyununun dokuzunu kazanan Halep, erken sindirdiği genç rakibine set vermeden galibiyet serisini sürdürdü.

    Serena Williams ise, Alman Sabine Lisicki'ye karşı bir ara problem yaşasa da toparlamayı bildi. Serena, üst üste 19. galibiyetini aldığı turda son yenilgisini geçen yıl sonunda Singapur'da aldığı Halep'e karşı Miami'de final yakalama mücadelesi yapacak. Dünya sıralamasının 1 numarası, 7-6, 1-6, 6-3 ile kazandığı Lisicki maçıyla kariyerinde 700. galibiyete ulaşan sekizinci WTA oyuncusu unvanını da yakalamış oldu.

    WTA lideri Serena Williams, Miami Açık'ın oynandığı Crandon Park'ta daha önce elde ettiği yedi şampiyonlukla turnuva tarihinin en başarılı oyuncusu unvanına sahip.

    Benzer haberler için Tenis Dünyası

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Serena Williams Simona Miami Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title