Haberler

MHP Urla İlçe Başkanı Akgül Açıklaması

MHP Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül, Urla Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül, Urla Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. MHP'nin seçimlere hazır olduğunu ifade eden Akgül, "Yola 2-3 kişi çıkıp şimdilerde büyük bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz. Urla'da yaptığımız çalışmalarla kendisini en çok geliştiren ve adından en çok söz ettiren siyasi parti haline geldik. Yeni katılımlarla her geçen gün gücüne güç katıyor. Urla'nın sorunlarının çözülmesi için projeler geliştiriyoruz" dedi.

2009 yerel seçimlerinden sonra, ilk kongrede açıkladıkları gibi inanç ve azimle 2014 yerel seçimlerinde belediyeyi almayı hedeflediklerini kaydeden Akgül, şunları söyledi: "Köy gezileriyle köylünün, esnaf gezileriyle esnafın sorunlarını dinleyip çözüm için projeler hazırladık. Urla MHP seçimlere hazırdır. İlçemizin hasret kaldığı projeleri zamanı gelince açıklayacağız. Davet edildiğimiz her yere saat gözetmeksizin katılan partimiz, son olarak Özbek'te düzenlenen 5. yemek festivaline kalabalık bir ekiple katıldı. Özbek köyü halkı tarafından sıcak karşılandık ve ilgi gördük. Yaz sezonu ile açılan düğün mevsiminde çağırıldığımız her düğüne özenle katılıp yeni evlenen çiftlerimize dinimizin ve bayrağımızın değerini bilmeleri için Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettik. Önümüzdeki seçimlerde herkesin gerçeği göreceğini ve belediyeyi alacağız. Her yıl olduğu gibi bu yılda da birçok etkinliğe imza attık."

Etkinliklerin devamının geleceğini, yaptıkları birçok etkinlikte karşılarına çıkarılan her engel karşısında sabırla durduklarını kaydeden Akgül, şöyle konuştu: "1 Nisan günü ezber bozacağız, buna yürekten inanan bir kadroya sahibiz. İzmir İl başkanlığımız ve Genel Merkezimiz de buna inanıyor. En önemlisi, Urla halkına güveniyoruz, seçim sloganımız 'Urla isterse olur', 'Ben değil, biz varız'. Her göreve hazırız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İzmir Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title