Haberler

MHP Odunpazarı Teşkilatı, Görevlerinden İstifa Etti

Eskişehir'de, MHP Odunpazarı Merkez ilçe Başkanı Serdar Ulucan ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Eskişehir'de, MHP Odunpazarı Merkez ilçe Başkanı Serdar Ulucan ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Ulucan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP'de son dönemde yaşanan olaylardan parti teşkilatlarının büyük zarar gördüğünü söyledi.

Ülkücü iradeye gönül verenler arasında ayrışma ve derin ayrılıklar oluşmaya başladığını üzülerek gözlemlediklerini belirten Ulucan, şunları kaydetti:

"Kurultay sürecinde oluşan bu ortamın Milliyetçi Hareket Partisi camiasına, teşkilatımıza kardeş mensuplarına ağır yara verdiği kanaatine vardık. Dolayısıyla ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım görevlerimizden istifa ediyoruz. Buradan da genel başkanımız Devlet Bahçeli ve genel merkez yöneticilerine bir an önce kurultay konusunda adım atmalarını, ortaya çıkan ülkücü irade talebine cevap verilmesi gerektiğini söylüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bir an önce olağanüstü kurultay yapmalıdır. MHP bu yıpratıcı ortamdan uzaklaşmak zorundadır."

Ulucan, olağanüstü kurultayın gerçekleşmesi halinde milliyetçi ve ülkücü iradeyi iktidara taşıyacak, Türk milletine umut ve ışık verecek kadroların yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı Eskişehir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title