Haberler

MHP Lideri Devlet Bahçeli Uşak'a Geldi

UŞAK (İHA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Uşak’ta Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı’nda partililerle bir araya geldi.

UŞAK (İHA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Uşak'ta Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'nda partililerle bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, partisinin Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katılmak için akşamüzeri Uşak'a geldi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantı, MHP İl Başkanı Ali Kurt'un konuşması ile başladı. Toplantının diğer bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Uşak'ta gerçekleşen toplantıya, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, genel başkan yardımcıları Şefkat Çetin, Oktay Öztürk, Celal Adan, Emin Haluk Ayhan, Ruhsar Demirel, Atila Kaya, Uşak Milletvekili Durmuş Yılmaz, bazı milletvekilleri ve Genel Başkan Başdanışmanı Metin Özkan ve partililer katıldı. Devlet Bahçeli, toplantının ardından karayolu ile Ankara 'ya hareket etmek için kentten ayrıldı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title