Haberler

MHP Lideri Devlet Bahçeli Mersin'de

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi önünde çiçekler ve bando takımıyla karşılanan Devlet Bahçeli'ye, MHP milletvekilleri ve belediye başkanları eşlik etti. Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, çok önemli bir süreçten geçildiğini ifade ederek, "Genel Başkanıma Mersinliler adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hedeflerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ilkeleri doğrultusunda Türk milletine, Mersinlilere hizmet edebilmek ve onların güvenini kazanmak olacaktır. Seçim dönemlerindeki vaatlerimizi bir bir yerine getirmek istiyoruz. Mersin tabi belediyecilik açısından çok geri olan bir şehir. Özellikle bu büyükşehir belediyesinin halen kurumsallaşmayı sağlayamamış bir belediye olması bizim için gerçekten üzüntü verici ama biz sıfırdan da değil çukurdan çıkartarak bir yeni kurumsallaşma sağlamaya çalışıyoruz. Bununla ilgili de çalışmalara başladık" diye konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BİR HELİKOPTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Mersin'in en büyük probleminin altyapı ve işsizlik olduğunu vurgulayan Kocamaz, "İşsizlik Türkiye ortalamasının 2, 2,5 katı. Yaz aylarında tarlada, bahçede çalışmaktan dolayı işsizliğin bir kısmı düşüyor ama kışın yeniden çıkıyor. Neredeyse Mersin'de 3 kişiden biri işsiz. Bizde bütün değerleri, bütün potansiyeli ayağa kaldırarak turizmi, sanayiyi, tarımı yeniden dizayn ederek, yeniden değerlendirerek ve pazarlama teknikleri konusunda da üzerimize düşeni yaparak inşallah Mersin'i bir yerlere getireceğiz. Tarımla ilgili ilk defa tarımsal hizmetler daire başkanlığını oluşturduk. Yine Türkiye'de bir ilk engelliler ilgili daire başkanlığı oluşturduk. Alanımız çok geniş olduğu için yine Türkiye'de bir ilk 4 tane koordinasyon daire başkanlıkları oluşturduk. Vatandaşlarımıza daha kısa yoldan ulaşabilmek, vatandaşlarımız da dertlerini en kısa yoldan bizim arkadaşlarımıza anlatsın düşüncesiyle. Planladığımız projeler içinde raylı sistem var. Deniz ulaşımını başlatalım istiyoruz. Bunun dışında çöple ilgili sorunlar var. İnşallah bunların hepsini bir bir ayağa kaldıracağız. Denizden hem gemilerle hem de deniz uçaklarıyla faydalanmak istiyoruz. Tabii alan çok geniş. Her yere gitmek çok zor. İnşallah önümüzdeki günlerde bir helikopter almayı düşünüyoruz. Bu sayede tüm ilçelere daha çok ve sık gideriz" şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, ziyarette açıklama yapmayan Devlet Bahçeli'ye çeşitli hediyeler verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Burhanettin Kocamaz Devlet Bahçeli Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title