Haberler

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan'ın Randevu Talebini Reddetti

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun Ankara'da meydana gelen terör olayıyla ilgili randevu talebini reddetti. Kılıçdaroğlu ise randevu talebini kabul etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Çankaya Köşkü'ne davet etti. MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun davetine olumsuz yanıt verdi.

TERÖRE KARŞI ORTAK HAREKET ETME ÇAĞRISI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Ankara'da meydana gelen 86 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra yaptığı basın açıklamasında "Teröre karşı ortak bir tavırda buluşalım, ortak bir çağrıda buluşalım. Bu çerçevede Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeli ile tekrar görüşmeyi planlıyorum" şeklinde açıklama yapmıştı.

BAHÇELİ RANDEVU TALEBİNİ KABUL ETMEDİ

Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrasında MHP Lideri Bahçeli ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne davet eden Başbakan Davutoğlu'nun davetine Devlet Bahçeli'den olumsuz yanıt geldi. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, söz konusu davet ile ilgili MHP Genel Başkanlığı tarafından "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddettiği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU ÇANKAYA KÖŞKÜ'NE GİDECEK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise randevu talebini kabul etti. Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu yarın saat 15:00'da Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (219)

Ottoman Mobil-ANDROID:

Sanada millet Hayır diyecek 1 Kasım da bahçeli efendi

147
54
yanıtYanıtla
BİNGÖLLÜ..:

MHP terörü bitirecek olan tek partidir akp terör konusunda çuvalladı...

170
5
yanıtYanıtla
İzmirli savcıMobil-IOS:

Yorumları okudumda bukadar yobazları bi arada görmedim hdpnin tek suçu barajı aşmasıdır suruçtaki olayı yapan akp derin devlet bugun ankaradada aynı olayı akp derin devlet yaptı erdoğan seni yine başkan yaptırmayacagız ortalığı ne hale getirdin ülkede huzur kalmadı busefer oyumu barış partisi hdpye verecem akp gitsin diye

4
141
yanıtYanıtla
958:

Akp li degilim.Ne guzel soylemisin Akp gitsin diye.Iste olay bu.

yanıt0
yanıt1
Erdeniz:

AKP yi şiddetle kınıyorum

17
64
yanıtYanıtla
ccc:

Partiyi kinamaktan cok siddeti kina, teroru kina o zaman birileri seni duyar

yanıt31
yanıt0
42Mobil-ANDROID:

sen milliyetci falan değilsin yahudi ve ermeni piyonu olmuşun. ..

40
33
yanıtYanıtla
mhp:

Bir daha sana oy verirsem MHP turkiye beni .......

38
33
yanıtYanıtla
HASAN:

HDP ve . . MHP. . IRKÇILARLA İŞİM OLMAZ !. . OYUM AKP

32
33
yanıtYanıtla
halk:

En büyük ırkçı ve ayrıştırıcı AKP dir

yanıt15
yanıt11
Tüm 219 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title