Haberler

MHP'li Zırhlıoğlu: "Genel Başkanımız MHP'nin Koalisyon Kurmadığı Algısını Yok Etti"

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Devlet Bahçeli’nin MHP’nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte koalisyon kurmadığına dair topluma dayatılmak istenen algıyı yerle bir ettiğini söyledi.

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Devlet Bahçeli'nin MHP'nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte koalisyon kurmadığına dair topluma dayatılmak istenen algıyı yerle bir ettiğini söyledi.

"7 Haziran'da benzeri bir sonuç çıkması halinde terör örgütünün uzantısı siyasi partinin dışında bütün siyasi partilerle Türk milleti adına talep ettiğimiz 4 ilke saklı kalmak suretiyle göreve hazırız" diyen Zırhlıoğlu, "Tabii ki arzumuz ve talebimiz MHP'nin tek başına iktidarı. Eğer tek başına bir iktidar söz konusu olmayacaksa Türk milleti adına Türk milletinin hassasiyetlerinin ve beklentilerinin takipçisi olacağız. Türk milleti adına talep ettiğimiz 4 ilke saklı kalmak suretiyle hükümet içerisinde yer alacağız. Bizler sokak sokak gezerek halkımıza MHP'nin hükümet kurmadığı algısının gerçek dışı olduğunu anlatıyoruz. MHP her şeye 'hayır' diyor düşüncesi kamuoyunda var. Biz neye hayır demişiz? Azınlık hükümetine hayır demişiz. Erken seçime hayır demişiz. Seçim hükümetinde görev almaya hayır demişiz. HDP ile bir araya gelmektense hayır demeyi uygun gördük" dedi.

Asgari ücret konusundan da bahseden Zırhlıoğlu, "AK Parti 13 yıldır ülkeyi yönetiyor. Şimdi diyorlar ki asgari ücreti bin 300 lira yapacağız. Fakat AK Parti geçtiğimiz dönem böyle demiyordu. Devlet bu asgari ücreti verirse batar diyorlardı. Biz asgari ücreti bin 400 lira yapacağız demiştik. Şimdi asgari ücreti bin 300 lira yapacaklarını bunun da devlete hiçbir yük olmayacağını söylüyorlar" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fevzi Zırhlıoğlu Devlet Bahçeli Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title