Haberler

MHP'li Aday, Seçim Öncesi 'Dilek Balonu' Uçurdu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir Yıldız ve beraberindeki seçmenler, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde 'Dilek Balonu' uçurdu.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir Yıldız ve beraberindeki seçmenler, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde 'Dilek Balonu' uçurdu.

MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, "Bir Dilek Tut" etkinliği, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Akşam saatlerinde meydanda bir araya gelen yüzlerce partili, MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir Yıldız ile birlikte, seçimlerde partilerinin galip gelmesi dileğinde bulunarak 'Dilek Balonu' uçurdu.

MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Yıldız, burada yaptığı açıklamada, "Siyaset kutlu bir alan. Toplumun her kesimi siyaseti sevmeli ve benimsemeli. Siyasetin, kirletilerek, birbirine çamur atarak, hırs, kin ve şiddet üzerine şekillendirilmesi, memleketimiz için en ciddi kötülüklerden birisidir. Bizler siyaseti her kesime sevdirerek aslında memleket sevgisini, memlekete sahip çıkma duygusunu perçinlemek istiyoruz" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

kadir yıldız Nevşehir ürgüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title