Haberler

MHP Kurmayları'ndan Elazığ'a Çıkarma

Güncelleme:

Elazığ'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı 'Kardeşlik Mitingi' öncesinde,13 kişilik MHP heyeti,Elazığ'a geldi.

Anadolu Jet'e ait Malazgirt isimli uçakla Elazığ'a gelen 13 kişilik MHP heyetini, Elazığ Havalimanı'nda MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir ve parti yöneticileri karşıladı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Atilla Kaya, Kenan Tanrıkulu, Mevlüt Karakaya, İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu, Iğdır Milletvekili Sinan Ogan, Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Elazığ Milletvekili Enver Erdem, MYK Üyeleri Muharrem Yıldız, Veysel Esen, Yaşar Yıldırım, Yılmaz Tankurt'un yeraldığı MHP heyeti havaalanında basın açıklaması yaptı.

14 Eylül'de Elazığ'da düzenleyecekleri kardeşlik mitingine, Elazığ halkını davet etmek ve bir hafta boyunca, STK temsilcileri ve halkla görüşeceklerini belirten İsmet Büyükataman, "14 Eylül'de Elazığlı hemşerilerimizle buluşmak, bir araya gelmek ve kardeşlik mitingi adı altında düzenleyeceğimiz açık hava toplantısında, ülke gündemiyle alakalı değerlendirmelerimizi Elazığlı hemşerilerimizle paylaşmaya yönelik bir çalışmamız olacak. Diğer vilayetlerde yapmış olduğumuz mitinglerde de olduğu gibi, miting tarihinden bir hafta önce başkanlık divanı üyesi arkadaşlarımız, milletvekillerimiz ve meclis yönetim kurulu üyesi arkadaşlardan müteşekkil oluşturduğumuz heyetlerle miting yapacağımız vilayeti ziyaret ediyoruz" dedi.

Bu ziyaretteki amaçlarının bir hafta sonra yapacakları mitinge Elazığlıları, Genel Başkanları Devlet Bahçeli adına davet etmek olduğunu anlatan Büyükataman, "Bu vesile ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla, vatandaşımızla bir araya gelmek istedik. Problemlerini bizzat kendilerinden dinleyip, yaşanan sıkıntıları yerinde tespit ederek, bunları Ankara'ya taşımak, burada bu problemleri dillendirmek, hükümetin dikkatine sunmak şekliyle bir özelliği de var bu çalışmaların. Temenni ediyorum ki, kardeşlik mitingimize Elazığlı hemşerilerimiz çok yoğun ve coşkulu bir iştirak sağlayacaklardır. Milliyetçi Hareketi bir kez daha dünden buyana olduğu gibi bağrına basarak, kardeşliğe verdiği önemi dostun, düşmanın duyabileceği şekilde, ayın 14'ünde Elazığ'da Milliyetçi Hareket Partisi'ne sahip çıktığını gösterecektir. Bu vesile ile Elazığlı hemşerilerimizi ayın 14'ünde yapacağımız açık hava toplantımıza şimdiden davet etmek istiyorum." diye konuştu. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İsmet Büyükataman Devlet Bahçeli Malazgirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title