Haberler

MHP Kulislerinde Köşk için 3 Flaş İsim

Güncelleme:

İktidar ve muhalefet partileri Cumhurbaşkanlığı adaylarını belirleme konusunda çalışmalarına hız verirken, MHP'de TBMM dışından aday gösterme eğilimi ağırlık kazandı.

İktidar ve muhalefet partileri Cumhurbaşkanlığı adaylarını belirleme konusunda çalışmalarına hız verirken, MHP'de TBMM dışından aday gösterme eğilimi ağırlık kazandı. MHP'nin aday göstermek istediği isimlerden ikisi sürpriz isim. O isimler de Abdullatif Şener ve Taha Akyol.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aklında, Meclis dışından, Ak Parti tabanına da hitap edecek bir isim olduğu öğrenilirken, parti kulislerinde, "İlhan Kesici, Taha Akyol ve Abdullatif Şener"in isimleri konuşuluyor.
Bahçeli'nin diğer partilere, "alternatif isimlerle" gitmeye hazırlandığı bildirilirken, bir MHP yöneticisi, "Adayımız yüzde 90 dışarıdan, sivil bir isim" değerlendirmesi yaptı.
MHP yönetimi, Ak Parti seçmeninden oy alabilecek bir isme odaklandı. MHP'li adayın, geçmişte milliyetçi, muhafazakâr olan, ancak aynı zamanda demokrat ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak siyaset yapmış, bugünlerde ise sivil toplum faaliyetleriyle öne çıkan isim olduğu ifade ediliyor.
Kaynak: Milliyet

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Devlet Bahçeli Taha Akyol Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

cankucukcancan@hotmail.comm:

helal olsun mhp doğru bi aday seçmiş.tahminime göre ensondan birinci.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title