Haberler

MHP İlçe Başkanı'nın Evine Silahlı Saldırı

Güncelleme:

MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın evine pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

MHP Kadirli İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar'ın Derviş Paşa Mahallesi'ndeki evine kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişilerce pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Balcılar'ın evde olmadığı, eşi Ayşe ile çocukları Emirhan (6), Mehmet Çağlar (11) ve Tuğba'nın (16) oturma odasında bulunduğu sırada açılan ateşin ardından zanlılar olay yerinden uzaklaştı.

POLİS İZ PEŞİNDE

Ayşe Balcılar'ın olayı polise ve eşine bildirmesinden sonra ekipler evde ve mahallede inceleme başlattı. Polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Olayın ardından Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile evine gelen Balcılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarının ve eşinin bulunduğu evine saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

"KİMSEYLE HUSUMETİM YOK"

Balcılar, "Hiç kimseyle bir husumetim yok. Uyuşturucu bağımlıları veya sarhoş kişiler tarafından yapılmış olabilir. Faillerin bir an önce yakalanmasını istiyorum. Evde olmadığım sırada saldırı düzenlendi, çocuklarım ve eşim yara almadı. Güvenlik güçlerimizin suçluları kısa sürede yakalayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Çağlar Kemal Çağlar Balcılar Kadirli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Siverekli:

etme bulma dünyası

12
21
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.com:

Hain pkk yapmstr

18
11
yanıtYanıtla
mardin:

ohhhhhhhhh

3
25
yanıtYanıtla
tefekkür:

bar ihale paylaşamama içindir

5
12
yanıtYanıtla
yaşer sefa:

GEÇMİŞ OLSUN. BİZ BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜK. BU YOLUN DÜZ OLMAIĞINI ONLAR BİLİRLER.

9
5
yanıtYanıtla
bozkurt:

ne kadar hdp li varsa yukardaki mardinli ve şırnaklı denilen uyuzda malsınız :D

6
1
yanıtYanıtla
mihat sahinMobil-ANDROID:

bunlar ortaligi karistirici benim bursuru kurt arkadasim var kimse dosligumuzu bozamaz kiskananlar catlasin

2
3
yanıtYanıtla
tc tek turkiyemobilWeb@haberler.com:

Sadece sakin olalim mhp li arkadaslarim yoldaslarim unutmayalim bizler alparslan turkeş in askerleriyiz ona ve devletimize milletimize laik olalim simdiki hukumut kendi suclarini bize atmaya calisiyor onlar bu ulkeyi bu duruma getirdi onlar duzeltsinler bakalim arti eylem yapan hdp ve bdp liler insan gibi eyleminizi yapin esnaftan ne istiyorsunuz derdiniz kiminle ise onlara hesap sorun turkiye cok kolay bi sekilde ab ulkeleri ve amerikanin oyununa gelmekte irak I libya suriyeyi aldi simdi sira turkiye ye geldi hala milletimiz anlamamakta israrli uyuma halkim uyan artik torunlarini goremiyeceksiniz yoksa . Tc.

3
0
yanıtYanıtla
ulkucu yolum turkistan:

SAHSI MESELEN YOKSA HER KURSUN HERMI BIZE SIKILMISDIR AMA SAHSI SORUNSA SANA SIKILMISDIR. . INSALLAH BASKA SEKIL DEGILDIR

1
2
yanıtYanıtla
mihat sahinMobil-ANDROID:

1biz kardesiz saldiri nerden gelirse gelsi bunlar vatan hayinidir biz kurt turk kardesiz

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title