Haberler

MHP Genel Sekreteri Büyükataman

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklaması- Toplantıdan detaylar MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Tek başına iktidar olmak, Türkiye'nin yönetimini üstlenmek için azimli ve inançlıyız. Çünkü başka bir seçeneğin olmadığını görüyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklaması- Toplantıdan detaylar MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Tek başına iktidar olmak, Türkiye'nin yönetimini üstlenmek için azimli ve inançlıyız. Çünkü başka bir seçeneğin olmadığını görüyoruz. Bugüne kadar her siyasi zihniyet iktidarda tek başına denenmiştir. Geriye bir tek MHP kalmıştır" dedi.Büyükataman, partisinin Bursa İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Bursa başta olmak üzere, Türkiye'nin tüm seçim bölgelerinde ve yurdun her köşesinde en iyi sonucu almak için yola çıktıklarını söyledi.

Kaynak: AA / Politika

İsmet Büyükataman Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title