Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli Burdur'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan ve oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili, “Başbakan reddediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan ve oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili, "Başbakan reddediyor. Bende diyorum ki bu Allah vere montaj ola. Eğer montaj değilse Türk devlet geleneğinde bu olmaz. Başbakana bu yakışmaz" dedi.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde vatandaşlara hitap eden Bahçeli, vatandaşlara oylarını dikkatli kullanmaları yönünde nasihat vererek, Altınyayla Belediye Başkan Adayı Selen Kınalı'yı desteklediğini ve adayının arkasında olduğunu söyledi. Bahçeli, AK Parti'nin hiçbir sorunu çözmediğini savunarak, "Başbakan bu potansiyelle Türkiye'nin sorunlarını çözmeye muktedir bir parti olarak ülkenin sorunlarını çözebilirdi ancak böyle olmadı. Burada Ak Parti'ye oy veren kardeşlerimize soruyorum AK Parti'nin 11 yıl içerisinde ne idi ne oldu bunun bir değerlendirmesini yapınız. Böyle bir durum içinde hayat pahalılığı sona erdi mi, enflasyon azaldı mı, emeklilerin durumu iyileştirildi mi, çiftçinin durumu nedir. Bu soruları düşünüp bakın olumluysa Başbakan Erdoğan'ın "Beraber yürüyelim biz bu yollarda şarkısını birlikte söyleyin" dedi.

"MİLLİ DUYGULARIMIZ İSTİSMAR EDİLDİ"

Başörtüsü meselesi ve milli duyguların istismar edildiğini öne süren Bahçeli, "Bu ülkede 36 etnik grup var demenin ne anlamı var. Bunları tek tek say desek kim sayamaz. Türkiye'yi bölünmeyi sürükleyecek ve PKK'nın siyasallaşmasına yarayacak bir demokratik açılım zırvasıyla ülke kötüye götürülüyor" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarında CHP ve MHP kısaltma tarzını da eleştiren Bahçeli, AK Parti'nin artık kara parti olduğunu savundu.

TELEFON KONUŞMASI İDDİASI

17 Aralık operasyonuna değinen Bahçeli, Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarının Başbakan tarafından reddedildiğini belirterek, "Bende diyorum ki Allah vere montaj ola. Eğer montaj değilse Türk devlet geleneğinde bu olmaz, Başbakana bu yakışmaz" dedi.

TÜBİTAK'ta görevli 7 kişinin görevden alındığı belirten Bahçeli, "TÜBİTAK'ın bağlı olduğu bakanda açıklama yapıp diyor ki bana incele derlerse incelerim ama dinlediğim kadarıyla montajdır. Eğer montaj olmadığı çıkarsa ortaya başbakanla birlikte istifa etmeye sende hazır mısın?" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın bu tavırla hareket etmeye devam ederse yerel seçimlerden sonra yapılacak genel seçimlerde yüzde 51'lik milletin başbakanı İzmir Marşı ile geri gönderebileceğini savundu.

Konuşmanın ardından Bahçeli, Gölhisar Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tunç için vatandaşlardan destek istedi. Bahçeli ziyaretine Çavdır ilçesinde devam etti. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Bilal Erdoğan Ak Parti Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title