Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Canlı Yayında Neye Uğradığını Şaşırdı

Güncelleme:

MHP'li Tuğrul Türkeş'in bakanlık teklifini kabul etmesi gündeme bomba gibi düşerken, haberi katıldığı canlı yayında alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya zor anlar yaşadı.

Mevlüt Karakaya, "Doğruysa partinin Tuğrul Türkeş'e karşı bir tasarrufu olur mu" sorusuna ise şu yanıtı verdi: Partinin Tuğrul Türkeş'i yönelik bir tasarrufundan ziyade Tuğrul Türkeş'in bir tasarrufu olacaktır. "Böyle bir şeyde bulunmuşsa gerekçelendirme yapacaktır. Yeterli bir bilgim olmadan çok derinlemesine bir değerlendirme yapmak istemiyorum." dedi.

"KENDİ BİLECEĞİ İŞTİR"

"Doğruysa bir ihraç söz konusu olur mu?" sorusu üzerine "Gereğini kendisi yapar. PKK'nın uzantılarının olduğu bir Bakanlar Kurulu'nda görev yapacağına da inanmıyorum. Böyle bir karar vermişse de kendi bileceği iştir" diye konuştu.


"YAZILI OLARAK İLETMİŞ" DENİLİNCE BÜYÜK SİTEM

"Tuğrul Türkeş kabinede yer alacağını yazılı olarak Başbakanlığa iletmiş" denilmesi üzerine Karakaya, "Burada Sayın Tuğrul Türkeş'e de AKP'li ve PKK'nın uzantısı HDP'li Bakanlar Kurulu hayırlı uğurlu olsun. PKK'nın uzantısı bir partinin mensuplarının bulunduğu aynı masanın etrafında oturup görev yapacaksa buyursun yapsın o kendisinin bileceği iştir. Kendisine hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"BAŞBUĞUMUZUN KEMİKLERİ SIZLADI"

Ayrıca değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, teklifin Tuğrul Türkeş tarafından kabul edilmesiyle ilgili, "Rahmetli Başbuğumuz Alpararsalan Türkeş'in kemikleri sızlamıştır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mevlüt Karakaya Tuğrul Türkeş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (178)

....:

Senin verginle suriyelileri maas a bagliyan parti senin verginle yarali pkk yi hastanelerde tedavi eden parti senin verginle acun reza zarrap nihat hatip oglunu sengin eden parti senin verginle cozum acilim diye pkk yi sempatiklestiren parti=ak parti senin verginle sana geri verdikleri =2kg makarna..... sonuna kadar mhp

48
88
yanıtYanıtla
HDP YI KAPATIP ERDOGANI BASKAN YAPACAGIZ:

Mhp ve Akp iyice kokustu. Abdullah Gul yeni bir parti kurmali.

50
61
yanıtYanıtla
SARI LİRA:

AKP ÇAKILACAK BAŞTA RECEP OLDUĞU SÜRECE VE HALA KENDİNİ AKP BAŞKANI ZANNEDİYORSA YİNE YENİLECEKLER

58
50
yanıtYanıtla
Elazığlı:

Türkeş MHP nin yürekli sesi oldu.bahçeli paralelin koklası oldu Türkeş MHP nin başına en yakışanı

78
18
yanıtYanıtla
ahmet rahim öner:

yazık türkeş babanın soyadını almışsın ama delikanlılığını alamamışsın. . dava adamı degilsin

33
61
yanıtYanıtla
Bozokurt66:

BAŞBUĞUN OĞLU OLMAK BUDUR.. DİK DUR EĞİLME..Sırada bahçeliyi üç hilalden uzaklaştırmak var.. Çık karşısına aday olarak..ÜÇ HİLALİN BAŞINA TÜRKEŞ İSMİ ÇOK YAKIŞIYOR..

75
18
yanıtYanıtla
Ali Papa:

Yandsş şirketlerin anketlerinde bile %39 a düşen AKP nin Güneş motel hamlesi.Rahmetli Alpaslan Türkeş bile gelse AKP yi kurtaramaz.

57
35
yanıtYanıtla
adam:

Siz akp yi buna mecbur ettiniz utanmadanda konusuyorsnz hem suclusunuz hemde güçlü ey mhp size oy yok oylar akp ye

46
44
yanıtYanıtla
Hakan:

APOYU IDAMDAM KURTARAN IMZAYI ATAN ILK VE TEK TURK MILLIYETCISI..DEVLET BAHCELI..TARIHE GECTIN..SIMDIMI AKLINA GELDI PKK BAKANLAR KURULUNDAYMIS VAH VAH VAH.GUNAYDIN DIYECEM AMA UYANMAYA VE MHP YI UYANDIRMAYA NIYETIN YOK...

61
26
yanıtYanıtla
SELÇUK 34:

AKP GİDERSE SAĞ YIKILMIŞ OLURMECBURENDE OLSA AKP

56
28
yanıtYanıtla
Tüm 178 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title