Haberler

MHP Eskişehir Odunpazarı Teşkilatı Görevlerinden İstifa Etti

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi, Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kendisinin ve yönetiminin istifa ettiğini ifade eden Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, Olağanüstü Kurultay çağrısına genel merkezin kulak tıkadığını söyledi.

Kongre sürecinde yaşananların parti içindeki sıkıntıları arttırdığını belirten Ulucan, "Yaşananlardan dolayı MHP teşkilatları büyük zarar görüyor. Ülkücü iradeye gönül verenler arasında ayrışma ve derin ayrıkların oluştuğunu üzülerek görüyoruz. Aynı çatı altında kader birliği yapmış insanların birbirlerine yönelik ağır suçlamaları, söylemleri, ayrıştırıcı, ötekileştirici hatta ağır bir dille suçlayıcı ifadeler kullanılması kabul edilemez. Bizim Tek arzumuz MHP'nin iktidar olması ve Türk milletinin beklentilerine ülkücü iradenin cevap vermesidir" dedi.

"BU SÜRECİN BÖYLE DEVAM ETMESİNİ İÇİMİZE SİNDİREMİYORUZ"

Ulucan, yaşanan sürecin devam etmesini içlerine sindiremediklerini belirterek, "MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak 2013 tarihinde genel merkezimiz ve ilçe delegelerimizin takdiri ile göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana durmadan teşkilatımızın güçlenmesi için çalıştık. Ancak kurultay sürecinde oluşan bu ortamın MHP camiasına, teşkilatımıza kardeş mensuplarına ağır yara verdiği kanaatine vardık. Dolayısıyla ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım görevlerimizden istifa ediyoruz" şeklinde konuştu.

"GENEL MERKEZ KURULTAY İÇİN ADIM ATMALIDIR"

Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye seslenen Serdar Ulucan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Genel Merkez bir an önce kurultay konusunda adım atmalıdır. Ortaya çıkan ülkücü irade talebine cevap verilmesi gerektiğini söylüyoruz. MHP biran önce kurultay yapmalıdır. MHP bu yıpratıcı ortamdan uzaklaşmalıdır. İstifamızın genel merkezin kurultay taleplerine cevap vermesi için bir çağrı olarak yorumlanmasını istiyoruz. MHP bu ülkenin her zaman sigortası olmuştur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı Eskişehir Politika Haberler

500

Yorumlar (61)

HASAN:

EYY BAHCELI MHP YI TAM BIR PARTI YAPTINIZ SIZI KUTLARIM AMA SON YILLARDA SIYASI VARLIGINIZ TARTISMA KONUSU OLMAKTA VE AKP YE HEP DESTEK OLMAKTASINIZ NEDEN PARTILILERIN NEZLINDE DEGERINIZ VARKEN KONGREYE ITIRAZ EDIYORSUNUZ YAPIN KONGREYI ONURSAL BASKAN OLARAK KALIN VE YERINIZE GENC BIRININ SECILMESI ICIN MAKAMINIZI TERK EDIN

39
1
yanıtYanıtla
eskişehir:

gereksiz parti

4
19
yanıtYanıtla
oben:

gereksiz sen ve senin gibi düşünenler , ülkücüler bu ülkenin sigortasıdır,

yanıt17
yanıt1
TC5844:

MERALİ MHP BAŞINA GETİRMEK İÇİN 1 KASIM ÖNCESİ PARELELCİLER SİYONİST DİASPORANIN YARDIMIYLA OYU YÜKSELTTİLER. 1 KASIMDA TEKRAR SECİME GİDİLDİ OYUNLARI BOZULDU MERALDE DIŞARDA KALDI !!!! ŞİMDİDE İSYANCI BİRLİGİ İLE OY VERMEYEREK D. BAHCELİYİ ZORA SOKUP DIŞARDAN FET ETMEYE ÇALIŞANLARIN BİRKEZ DAHA HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK. TABİ VARSA

3
19
yanıtYanıtla
Muhammed Hanefi.:

MHP bu şekilde ülkenin sigortası olamaz. Paralel yapıyla eş değerde hareket eden bazı millet vekilleri hala uslanmamak ta kararlı görünüyorlar. Kendi liderlerini hiçe sayıp saygısızca hareket edenler, MHP yi bitirme gayretine girmişlerdir. Bölüneceğinize tamamen güçlerinizi birleştirip hareket etme zamanıdır. Kendi liderlerine saygıları olmayanların, seçmenine saygısı olmaz. Bu şekilde giderse değil Akşener feriştahı olsa oy kaybetmeye mahkum olur.

2
18
yanıtYanıtla
kara:

la çapsız trolller bırakın bu ayakları yediğiniz haram lokmaları sizin o pis boğazınıza dizim dizim dizeçeğiz. biz içtiğimiz and ı asla çiğnemeyiz. hesap çetin olacak intikam alınacak TÜRK Düşmanlarından.

yanıt5
yanıt0
....................:

aktrol:))))Muho . sen muhammed ismine kurban ol halkına ihanet edenler sizi. Bilinki yaptıklarınız kar kalmayacak birgün hesap vereceksiniz. . aldığınız maaş masumların kanıdır irindir.

yanıt1
yanıt0
sencer bey:

mhp ve ülke sigortası he ? ha hayyt yabancı ülkelerin desteklediği bir parti mi sigortam olacak!

yanıt0
yanıt5
İnadına MHP:

AKPli trol sizinde suyunuz ısında halk gerçek yüzünüzü görmeye başladı artık. . terörü hortlatıp milletin başına siz sardınız oy için ve çalıp çalıp cebinizi doldurmak için VATAN MİLLET sizin umurunuzda değil . . . paracıklar paracıklar:))

yanıt5
yanıt1
vatan:

muhammed hanefi sen ne içtin neyin kafasını yaşıyorsun_? paralel yapıyla eş değer hareket eden akp değilmiydi_?

yanıt0
yanıt1
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title