Haberler

MHP'den Ümit Özdağ Değerlendirmesi

MHP'den Ümit Özdağ değerlendirmesi MHP Gaziantep Şube Başkanı Muhittin Taşdoğan: "Ümit Özdağ bizim için tarih olmuştur"GAZİANTEP - MHP İl Başkanı Yard. Doç. Dr. A.

MHP'den Ümit Özdağ değerlendirmesi

MHP Gaziantep Şube Başkanı Muhittin Taşdoğan:

"Ümit Özdağ bizim için tarih olmuştur"

GAZİANTEP - MHP İl Başkanı Yard. Doç. Dr. A. Muhittin Taşdoğan, Milletvekili Ümit Özdağ ile ilgili soruya, Özdağ'ın partilerinden ihraç edildiğini söyleyerek, "Ümit Özdağ bizim için tarih olmuştur" cevabını verdi.

MHP İl Başkanı Muhittin taşdoğan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında ülke ve bölge gündemini değerlendirdi. Gazetecilerin, MHP'den ihraç edilen Milletvekili Ümit Özdağ ile ilgili sorusu üzerine Taşdoğan, Özdağ'ın partiden ihraç edildiğini söyledi. Taşdoğan, "Ümit Özdağ bizim için tarih olmuştur. Tarihin sayfalarındaki yerini almıştır. O'na gereken cevabı tarih verecektir. Partimizden her geçen gün uzaklaşan bir arkadaştır. partimizden ihraç edilen kişi hakkında yorum yapmak bize yakışmaz" dedi.

Başkan Muhittin Taşdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Yeni anayasa ile ilgili değerlendirmede ise mevcut sistemin çok kırılgan bir yapıya sahip olduğunu belirterek, bu sistemle devam edilmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Yeni sistemin, kriz, darbe, muhtura ve kalkımaları önlemek için hazırlandığını ifade eden Taşdoğan, "Mevcut hükumet sistemi sürekli kriz üretmektedir. Ülkemizde bir daha böylesine 'krizler, darbe, e muhtıra, kalkışma yaşamayalım' diye hazırlanan anayasa değişiklik paketine, evet dememiz gerekmektedir. Gerçekleri her yerde anlatmaktayız. MHP'in kırmızı çizgileri olan Anayasa'nın ilk 4 maddesinin korunması ülkenin üniter yapısı ve anayasadaki Türk tanımı tamamen bu değişiklik paketinde korunmuştur. Ülkemiz bu kadar terör örgütüyle mücadele ederken kırılgan bir sistemle devam edemeyeceği ortadadır. Bu neden liderimiz Devlet Bahçeli'nin yolunda Evet diyoruz" ifadelerini kullandı.

Uyuşturucuyla mücadeleye şartsız destek

Muhittin Taşdoğan, son dönemlerde kentte uyuşturucu kullanımının hat safhaya ulaştığını belirterek, uyuşturucu ile mücadele konusunda desteğe her zaman hazır olduklarını ifade etti. Mücadeleye şartsız destek vereceklerini vurgulayan Taşdoğan, "Son zamanlarda uyuşturucu kullanımı hat safhaya ulaşmıştır. Sentetik uyuşturucu kullanım yaşı 13'ün altına düşmüştür. Dünya genelinde 10 ile 60 yaş arası her 20 kişiden biri geçtiğimiz yıl en az bir kez madde kullanmıştır. Bir önceki yıla göre kullanım oranı 3 milyon kişi artmıştır. Kurumların bu konuyla ilgili yapılacak tüm önleme projelerinin içerisinde yer almaya hazırız" şeklinde konuştu.

"Gaziantepspor düşerse şehrimiz her alanda küme düşer"

Gaziantepspor' sahip çıkılması gerektiğini belirten Taşdoğan, "Bu takım tüm şehrin takımıdır. Gerek Gaziantepli hemşehrilerimiz, gerekse siyasi irade takımımıza sahip çıkmalıdır. Ortadaki yönetim bozukluğunun herkes farkındadır. Fakat şuanda Gaziantepspor'un geleceği üzerinde durulmalıdır. Süper ligin asırlık çınarı çok zor durumdadır. Eğer bu takım düşerse, şehrimizde her alanda küme düşmüş olacaktır. Artık Gaziantepspor yönetiminin de şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekmektedir. Türkiye Futbol federasyonu Bursaspor maçının hakem hatasıyla adeta Gaziantepspor'a kumpas kurulmuş gibiydi. Kendinize gelin içinizde fareler varsa temizleyin" ifadelerine yer verdi.

"Kongre süreci Gaziantep'te başlıyor"

Gaziantep'te kongre sürecinin başladığı ifade eden Taşdoğan, "Partimizin MYK'sının daha önce almış olduğu karar gereği kongre sürecimizi Gaziantep'ten de başlatmış bulunmaktayız. 11 Mart Cumartesi günü Araban, 12 Mart Pazar Yavuzeli, 19 mart Pazar Şehitkamil ilçesi kongre yapma kararı almış bulunmaktayız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gaziantepspor Ümit Özdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title