Haberler

MHP'den Osmancık Kaymakamı Üçüncü'ye Ziyaret

Güncelleme:

MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Kurşun, Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü'yü Makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Haydar Kurşun, MHP Osmancık ilçe Başkanı Musa Kara, MHP Kadın Kolları Başkanı Feride Zengin ve Belediye Meclis üyesi adayları İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü' yü makamında ziyaret ettiler.

Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü yapılan bu ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, artık kendisinin de Osmancıklı olduğunu, Osmancık'ı çok sevdiğini bu nedenle Osmancık'ta çalışmaktan dolayı çok hoşnut olduğunu dile getirerek, "Buradan Ekmek yiyorum. En az sizin kadar ilçemizi düşünmek zorundayım. Hizmetlerimizi Günü kurtarmak adına değil geleceğe yatırım yapmak için projelendirmeliyiz. İlçemizde diğer Partilerden de belediye başkan adayları var. İlçemizdeki hizmete talip olan bütün Belediye Başkan adaylarımıza 30 Mart'ta yapılacak olan seçimde başarılar diliyorum. Allah öncelikle memleketimiz, halkımız ve siz değerli adaylarımız için kim hayırlı ise o arkadaşa nasip etsin. İlçemizdeki güvenlik güçlerimizle birlikte demokratik bir ortamda bir seçim yapılabilmesi için şehir merkezimizde ve köylerimizde her türlü yasal önlemi alacağız" dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Feride Zengin, yönetim olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kadın kolları olarak çeşitli sosyal faaliyetler yaparak Osmancık' ta ki kadınların yanında olmaya çalıştıklarını kaydederek, sadece siyaset yapmadıklarına dikkat çekti.

Kurşun, belediye Meclis üyesi adaylarını bir bir tanıttı. Seçilmesi halinde hayata geçirilmesini düşündükleri Osmancık'la ilgili projeleri hakkında Kaymakam Sezgin Üçüncü'ye kısa kısa bilgiler verdi.

MHP Osmancık Belediye Başkanı Adayı Haydar Kurşun Allah Nasip ederde seçimi kazandıkları takdirde Osmancık'ın sorun ve beklentilerinin çözümü noktasında Kaymakam Üçüncü ile koordineli bir çalışma sergileyeceklerini belirtti.

Osmancık'a hizmet için göreve talip olduklarının altını çizen Kurşun, "Osmancık'a hizmet boynumuzun borcu. Bu sebeple MHP İlçe Teşkilatı olarak, çözüm yolları arayan, kamu kurumlarının idarecilerine hizmetleri noktasında destek veren bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarına dikkat çekti.

MHP Osmancık Belediye Başkanı Adayı Haydar Kurşun Şöyle devam etti. "Çünkü biliyoruz ki yapılacak her yatırım, çözülecek her sorun Osmancık'a değer katacak. Hemşerilerimizin istifadesine sunulacak. Bu doğrultuda başta Siz Kaymakamımız olmak üzere tüm idarecilerimizle hizmet sürecinde istişare içerisinde olacağız. Karşılıklı görüş alışverişiyle ortak aklı harekete geçireceğiz. Böylelikle sorun ve beklentilerin karşılanmasına katkı sağlayacağız. Sizin gibi son derece iyi niyetli ve çalışkan bir Kaymakamla çalışmak bize onur verir. İnanıyorum ki el birliğiyle Osmancık'ı Türkiye ve Dünya'ya tanıtarak beraberinde pek çok hizmeti kazandıracağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Sezgin Üçüncü Osmancık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title