Haberler

MHP'den Kılıçdaroğlu'na Sert Cevap!

Güncelleme:

MHP'den 'biz arkadaşlarımızı satmayız'a cevap geldi!

AK Parti'li Cemil Çiçek ve Haluk İpek, Meclis Başkanlığı için gerçekleştirdikleri ziyaretlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan sonra MHP'li yetkililerle görüştü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmeye katılmazken Çiçek ve İpek, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ile konuştu.

SATIŞ KAVGASI

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı 'Biz arkadaşlarımızı satmadık' açıklamasına sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının çok talihsiz olduğunu belirten Vural, "Gerçekten CHP ve Kılıçdaroğlu tutarsız ve tereddütlerin siyasetini yapmaya devam ediyorlar. B

iz milletimizi temsil etmek amacıyla oy istedik. O oyun şerefini ve namussunu da TBMM'de korumaya da ant içtik. Biz millet iradesini de satmayız, bize oy veren milyonların iradesini de. ve parlamentoda layıkıyla temsil etmesini biliriz. " dedi.

ÇİÇEK: "MECLİS BAŞKANLIĞINI KONUŞTUK"

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, görüşme sonrası yaptığı açıklamada MHP Grubu ile Meclis Başkanlığı ve bu takvimle ilgili konuyu konuştuklarını belirterek, ''Bunun dışında başka hiç bir konu konuşulmuş değildir'' dedi.

Yaklaşık 25 dakika süren görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Çiçek, bu ziyaret için MHP'li yetkililere teşekkür etti.

Başbakan Yardımcısı Çiçek, 4 Temmuz Pazartesi günü Meclis Başkanlığı seçiminin yapılacağını ifade ederek, ''Biz de seçimden evvel, parti olarak kendi temayülümüzü ortaya koymadan evvel, Meclis'te grubu bulunan partilerimizin yetkililerini ziyaret etmek suretiyle onların tavsiyelerini, telkinlerini alacağımızı ifade ettik. Bu manada Meclis takvimi ile ilgili bir değerlendirme yaptık. İşin özü, esası, çerçevesi budur. Bunun dışında başka bir konu yok. Onun için çok fazla açıklanacak bir konu da yok. Konuştuğumuz konu, işin bu kısmıdır'' dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title