Haberler

MHP'den İstifa Edip Osmanlı Ocaklarına Üye Oldular

Osmanlı Ocakları, daha önce MHP Kütahya İl Başkanlığında görev almış ve MHP teşkilatlarının farklı alanlarında görev yapmış bir grup MHP’linin, MHP’den istifa edip Osmanlı Ocakları’na üye olduğunu bildirdi.

Osmanlı Ocakları, daha önce MHP Kütahya İl Başkanlığında görev almış ve MHP teşkilatlarının farklı alanlarında görev yapmış bir grup MHP'linin, MHP'den istifa edip Osmanlı Ocakları'na üye olduğunu bildirdi.

Osmanlı Ocaklarından yapılan açıklamada, "Osmanlı Ocakları Genel Merkezinde düzenlenen Kütahya Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı ataması sırasında söz alan grup üyeleri Osmanlı medeniyetine hizmet eden siyaset üstü bir kurum olan Osmanlı Ocakları'na geçerek, Osmanlının mirasına sahip çıkan Osmanlı Ocakları hakkında 'Bizans'ın varisi' şeklindeki açıklama yapan Sayın Bahçeli'ye de tepki göstererek, Osmanlı Ocaklarına geçtiler" denildi.

Osmanlı Ocakları'na üye olan grup üyelerinin, MHP'nin Osmanlı Ocakları'na iftira attığını dile getirdiğinin belirtildiği açıklamada, "Grup sözcüleri Osmanlı Ocaklarının misyonunu ve vizyonunu benimsediklerini ifade edip, 'Bu anlamda sosyal alanda kültürümüze sahip çıkan Osmanlı Ocakları teşkilatlarında görev alarak ecdadımızın mirasına sahip çıkmayı arzuluyoruz' diyerek, konu ile alakalı tepkilerini dile getirdiler" ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, Kütahya Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı'na daha önce MHP'de görev almış Hüseyin Kızılarslan'ın atandığı da belirtildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title