Haberler

MHP'den Eski Bakan Şahin'e Davet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i MHP'ye davet etti.
Cemal Enginyurt ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin, Ordu Gazeteciler Cemiyeti'nde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i MHP'ye davet etti.

Cemal Enginyurt ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Onur Şahin, Ordu Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Cemal Enginyurt yaptığı açıklamada, İdris Naim Şahin'in Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı olmasını Kandil'in istemediğini, bu nedenle İdris Naim Şahin'in aday yapılmadığını ileri sürdü.

Ordu'nun büyükşehir olmasından en büyük emeği İdris Naim Şahin'in verdiğini belirten Enginyurt, "Ordu'nun büyükşehir yapılmasında en büyük emeği İdris Naim Şahin vermiştir. Ordu'yu büyükşehir yapan bakandır" dedi.

İdris Naim Şahin'in "20 belediyenin 20'sini de alacağız" dediğini hatırlatan Enginyurt, "İdris Naim Şahin, gururuyla ve onuruyla oynandığının farkına varmıştır. Bize göre de doğru bir tespittir. İdris Naim Şahin'i her ne kadar ben siyasi olarak eleştirmiş olsam dahi, halkta hizmetleriyle yer bırakmış bir insandır. Ordu'ya hizmet etmiş bir insandır. Ben hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. ve sizlerin huzurunda şunu söylüyorum: Ordu'da İdris Naim Şahin bir söz vermişti. 20 belediyenin 20'sini de almak istiyordu. Buyursun Milliyetçi Hareket Partisi'ne katılsın, 20'de 20 yapalım" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İdris Naim Şahin Cemal Enginyurt Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title