Haberler

MHP Deizli İl Başkanı: Öcalan Lider Değil Kanlı Terör Örgütünün Elebaşıdır

Mhp Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın, "Beğenseniz de beğenmeseniz de Kürtlerin lideri Öcalan'dır" sözlerine sert tepki gösterdi.

Mhp Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın, "Beğenseniz de beğenmeseniz de Kürtlerin lideri Öcalan'dır" sözlerine sert tepki gösterdi. Atalay'ın sapla samanı karıştırdığını ileri süren Yeniçeri, "Öcalan lider değil, kanlı bir terör örgütünün elebaşıdır" dedi.

Başbakan yardımcısı Beşir Atalay'ın sözlerine yazılı açıklama yaparak yanıt veren MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Ak Parti hükümetinin Türk milletini ayırma projesinden vazgeçmediğini öne sürerek şöyle dedi:

"Ülkenin yolsuzluk şokuyla çalkalandığı, hükümetin suçlamaları aydınlatmak ve adalete güvenmek yerine, 'Niye bunları açığa çıkardınız?' diyerek düzenlemelere gittiği bir dönemde bile AKP iktidarı Türk milletini ayrıştırma projesinden vazgeçmemiştir. AKP'ye oy vermiş Denizlili hemşerilerimizin bu söze şiddetle karşı olduğu malumumuzdur. Bu Türk siyasi tarihinde duyduğumuz çok tehlikeli sözlerden biridir. Türk siyaseti hiç yaşamadığı günleri yaşamakta doğru ile yanlış yer değiştirmektedir."

Abdullah Öcalan'ın kanlı terör örgütünün ele başı olduğunu söyleyen Yeniceri,

"Öcalan lider değildir, kanlı bir terör örgütünün elebaşıdır. Atalay'ın bu sözü halkı Öcalan'ı muhatap almaya zorlayan bir bilinçaltı çalışmadır. Türk milleti ihanet kokan sözlerinizin hesabını sandıkta soracaktır" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Abdullah Öcalan Beşir Atalay Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title