Haberler

MHP'de Bahçeli'ye Karşı Birleşen Muhalif Kanat Dağılıyor

Güncelleme:

Meral Akşener'in tüzük kurultayı yerine kendi adaylığı için imza toplaması MHP delegesi arasında huzursuzluk yarattı.

MHP'de tüzük kurultayı toplanması için genel merkeze "olabildiğince yüksek sayıda imza verilmesi" hedefiyle yola çıkan muhalif hareket, Meral Akşener'in "adaylık" için imza toplamaya başlamasıyla çözülmeye başladı.

AKŞENER'İN HAMLESİ RAHATSIZLIK YARATTI

Akşener'in tüzük kurultayı yerine kendi adaylığı için imza toplamasının delege arasında huzursuzluk yarattığı, 500'e çıkabilecek imza sayısının da düşük kaldığı belirtiliyor.

AYDIN VE OĞAN BİRLİKTE HAREKET EDİYOR

Sinan Oğan'ın bu konuda Koray Aydın ile birlikte hareket ettiği, öncelikle tüzük kurultayının toplanması için çalıştığı, Akşener'e de bu yolda mesaj ilettiği öğrenildi. Ancak Akşener'in, "Arkadaşlarla görüştük, bu şekilde devam edeceğiz" yanıtı vererek, ortak hareket etmekten kaçınıp kendi adaylığı için çalışmaya devam ettiği belirtildi.

İMZALARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Aydın ve Oğan kanatları, gelişmeden rahatsız. Bu tavrın delege içinde kaygı yarattığı ve dağınıklığa yol açtığı, gelebilecek imzaları olumsuz etkilediği ve "Muhalefet imzada bile kendi arasında birleşemezse, genel başkanı değiştiremezler" tezini güçlendirdiği ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meral Akşener Koray Aydın Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (233)

Uslanmaz:

Yahu bahceli kukla, arkada olan dinazorlari önce yok etmek gerekiyor

41
4
yanıtYanıtla
ege kartalı:

Devlet Bahçeli ye güvenimiz tamdır.

9
30
yanıtYanıtla
ayıp be edep yahu:

millet güvenmiyor sevmiyor hatta nefret ediyor. başarısızlığı ile rekor kıran adam.

yanıt10
yanıt3
SAYIN AKŞENER:

AHADA BURADAN AKŞENERE SESLENİYORUM TAMAM SENİ PARTİNİN BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ AMA SENDE BU SANAL AKP YE EN UFAK DESTEK VERİRSEN, HİÇ HAZMETMEDİĞİM BU CEMAATLERDEN TARİKATLARDAN YANİ TÜRK MİLLETİNİN HER ZAMAN AYAK BAĞI OLAN GEÇMİŞTEDE GELECEKDEDE DİNİMİZİ SÖMÜRMÜŞ SÖMÜREN SÖMÜRECEK OLAN KİM VARSA BUNLARLA BİR YAKINLAŞMAN OLACAKSA HİÇ BAŞKAN OLMA, SENİ SADECE HER KESİMİN AMA TABİKİ MİLLİYETÇİLERİN LİDERİ OLARAK GÖRMEK İSTERİZ, BİR ANA GİBİ.

33
6
yanıtYanıtla
halk:

Ya birakin, MHP dagilsin hepiniz AKPye gecin. Simdiye kadar degnekcilik yaptiniz, daha mi iyiydi. Rezalet!

27
11
yanıtYanıtla
BEN FANATİK MHP LİYİM...:

BAHÇELİ KALIRSA BEN BİLE OY VERMEM 2019 SEÇİMLERİNDE BAHÇELİ MHP Yİ BİTİRİR AMACIDA ZATEN O SANIRIM. . .

31
5
yanıtYanıtla
Avci:

Timsah yine basimiza kaldi.mubarek sanki japon yapistiricisi

20
15
yanıtYanıtla
MrxMobil-IOS:

DEVLET BAHCELİ yi KİMSE DEVİREMEZ CUNKU O DEVLET GİBİ ADAM!!!

13
22
yanıtYanıtla
34:

40 vekil içine siniyormu

yanıt5
yanıt1
Devlet gibi adam değil devlet olan adam:

Devlet Bahçeli, bir türlü devlet olamayan devlet gibi adam, e neye yaradı devlet gibi adam olması devlet olamadıktan sonra.

yanıt12
yanıt7
Tüm 233 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title