Haberler

MHK'den Cüneyt Çakır'a 15 Gün Dinlendirme Cezası

Güncelleme:

MHK, Trabzonspor-Galatasaray maçında bordo-mavili takımın net penaltısını vermeyen Cüneyt Çakır'ı 15 gün boyunca dinlendirme kararı aldı.

Trabzonspor- Galatasaray maçını yöneten Cüneyt Çakır, gözlemcisi Metin Tokat'tan 'iyi, beklenen performans' anlamına gelen 8.3 puan aldı. Ancak, Çakır'ın Galatasaraylı Denayer'in pozisyonuna penaltı vermemesini 'bariz hata' olarak değerlendiren MHK, bu notu 7.9 olarak belirledi. Şimdi hem Cüneyt Çakır hem de gözlemcisi Metin Tokat cezalandırılacak.

HACIOSMANOĞLU, ÇAKIR'I ŞİKAYET ETTİ

Hürriyet'in haberine göre; Türkiye'nin 1 numaralı hakemi Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşma, 1-0 sarı kırmızılıların galibiyetiyle sonuçlanırken, maçta yaşanan tartışmalı pozisyonlar, skorun da önüne geçti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, pazartesi sabahı Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerine gidip Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'na Cüneyt Çakır'ı şikayet etti. Medyada 'TFF'ye baskın' olarak değerlendirilen bu sürpriz ziyaretin ardından 2. bomba Cüneyt Çakır'a verilen performans notunda patladı.

BARİZ HATA YAPTI

Karşılaşmanın gözlemciliğini yapan Metin Tokat, Çakır'a 'iyi, beklenen peformans' anlamına gelen 8.3 not verdi. Ancak MHK yetkilileri aynı kanaatte değildi. Yapılan değerlendirme sonucunda Cüneyt Çakır'ın gerçek notunun 7.9 olduğu görüşüne varıldı. 7.9'un karşılığı ise 'bariz önemli bir hata yaptı' anlamına geliyor.

DENAYER'İN POZİSYONU NOT DÜŞÜRDÜ

Cüneyt Çakır'ın puanını düşüren o 'bariz önemli hata' ise, 60. dakikada yaşanan penaltı pozisyonu. Bu dakikada, Trabzonsporlu Erkan Zengin'in Galatasaray ceza alanındaki şutunda top Jason Denayer'in eline çarpmış, hakem Cüneyt Çakır 'devam' kararı vermişti.

15 GÜN DİNLENDİRİLECEK

Verilmeyen penaltı puan düşürmekle kalmadı; hem Cüneyt Çakır'ı hem de Metin Tokat'ı yaktı. MHK, ikisini de ceza verecek. Cüneyt Çakır ve Metin Tokat'ın 15 gün süreyle dinlendirilmeleri bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Cüneyt Çakır Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (64)

selocan322Mobil-ANDROID:

ulan gerzekler aynı pozisyonu avrupada her hafta görüyoruz bedavadan penaltı mı olur antalya maçında gördük gomezide gördük işlevi cikcikler sizi

0
216
yanıtYanıtla
selocan322Mobil-ANDROID:

hiç olamazsa hakem tokatlamiyoz yada soyunma odasına inmiyoruz

0
139
yanıtYanıtla
selocan322Mobil-ANDROID:

bu adam fbli onuda unutmayın

0
106
yanıtYanıtla
ümit:

Galatasaray formalı resimleri basında geziyo ama fenerli he. Beyin kalmamış böbrek takmışlar bunun kafasına :D

yanıt3
yanıt0
VakeUp:

Şampiyonlar Ligi finalını yöneten hakeme biz ceza veriyoruz. komediye bak

0
89
yanıtYanıtla
MuratMobil-ANDROID:

Eeee bana ne 15 günden bizim 3 puan ne olacak

72
3
yanıtYanıtla
gültekin:

Herkes istediğini aldı cincon yendi, trabzonun hakkı yendi cüneyt zibidisine 1 yıl ceza verseler ne olur. o 10 yıllık kazancını almıştır cincon yönetiminden

66
4
yanıtYanıtla
dost:

Cüneyt bizim en zayıf iki, üç hakemimizden biri. Avrupada alacağı maçlar bunu değiştirmez.

64
4
yanıtYanıtla
Kadir:

Fenerbahce antalyaspor macini yoneten hakeme ne oldu peki?

3
47
yanıtYanıtla
Osman:

Ne hikmetse yönettigi bütün GS maclarinda macin kaderini etkileyen hatalari hep GS lehine oldu ben bu adamin dürüslügünden süphe duyuyorum

39
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title