Haberler

Mezeci Çırağı ekibi Minteks Standı'nda Buluştu

Güncelleme:

Mezeci Çırağı: Pirinç Hanı filminin oyuncuları Home&Tex Fuarı'nda nostaljik görüntüsüyle ilgi odağı olan Minteks standını ziyaret ederek Özkan İrman'la bir araya geldiler.

Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman'ın kitabından beyazperdeye uyarlanan ve çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanarak vizyon için gün sayan Mezeci Çırağı: Pirinç Hanı filminin oyuncularından Yusuf Atala, Zeynep Derin Şenyiğit ve Ahmet Ünal, Home&Tex Fuarı'ndaki Minteks standını ziyaret etti. Aynı zamanda filmin sponsorluğunu üstlenen ve fuarda tarihi dokusuyla dikkat çeken Minteks standını ziyaret eden oyuncular, Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman ve filmde Kula karakterine hayat veren Arda İrman'la bir araya geldiler. Minteks'in sponsorluğunda 2016 yılının başında vizyona girecek filmle ilgili olarak konuşan oyuncular, heyecanlı olduklarını belirterek, filmin vizyonda başarılı olacağına inandıklarını ifade ettiler.

FİLMİ GÖRSEL MEDYAYLA DESTEKLEMEK İSTEDİK

70'li yılların Bursa'sındaki Pirinç Hanı'nda , mezeci çırağının sessiz tanıklığında aşk acısıyla örülü olayları 'kendi hayatım' dediği Mezeci Çırağı: Pirinç Hanı isimli kitabında okurlarıyla paylaşan ve beyazperdeye uyarlayan Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman, fuarda oluşturdukları nostaljik standla katılımcıların beğenisini kazandıklarını söyledi. Özkan İrman, "Minteks olarak Home&Tex gibi ulusal ve uluslararası anlamda önem ifade eden fuarlarda sürekli olarak yer alıyoruz. Bu fuarda yakında vizyona girecek olan Mezeci Çırağı filmimizden yansımaların olmasını istedik. Ben Pirinç Hanı'nda babamın ekmek teknesi olan üç tekerlekli mezeci arabasıyla birlikte büyüdüm. Filmde de yer alan o mezeci arabası ve filmin görsellerini yansıtan bir konsepti standımıza uyarlamak istedik. Amacımız önümüzdeki aylarda vizyona girecek filmimizi fuarda görsel medyayla desteklemekti. Fuarda standımızın gördüğü ilgi de düşündüğümüz konseptin amacına ulaştığı yönünde. Minteks'in sponsorluğunda beyazperdeye gelecek olan Mezeci Çırağı'nın sinemaseverlerden ilgi görmesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Ünal Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title