Haberler

Mevlüt Erdinç, Hannover 96'ya Transfer Oldu

Güncelleme:

Bundesliga takımlarından Hannover 96, Fransız ekibi Saint Etienne'de oynayan milli futbolcu Mevlüt Erdinç'i 3.3 milyon Euro'ya transfer etti.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96, Fransız ekibi Saint Etienne'de oynayan milli futbolcu Mevlüt Erdinç'i renklerine kattı.

Alman ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki forvet oyuncusuyla 3 yıllık sözleşmenin imzalandığı bildirildi.

3.3 MİLYON EURO'LUK BONSERVİS BEDELİ

Yeni takımında 39 numaralı formayı giyecek olan Mevlüt'ün bonservisine ilişkin bir açıklama yapılmasa da Alman basını, Hannover 96'nın milli futbolcu için Saint Etienne'e 3,3 milyon Euro ödeyeceğini öne sürdü.

Profesyonel kariyerine Fransa'nın Sochaux takımında başlayan Mevlüt, Paris Saint-Germain ve Rennes'de oynadıktan sonra giydiği Saint Etienne formasıyla 65 maçta 21 gol kaydetmişti.

Kaynak: AA / Spor

Mevlüt Erdinç Saint Etienne Hannover Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

turko:

Psg de tutmadilar bitirdiler adamı keşke 3 büyükler alsaydida 2010 da Milli takıma ve takimlarimiza çok faydalı olurdu :(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title