Haberler

Mevlüt Çavuşoğlu Oyunu Alanya'da Kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, oyunu Antalya’nın Alanya ilçesinde kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, oyunu Antalya'nın Alanya ilçesinde kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, oyunu kullanmak üzere eşi Vildan Çavuşoğlu ile birlikte Alanya'nın Türkler Mahallesi'nde bulunan Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlkokuluna geldi. Görevlilerle selamlaşan Çavuşoğlu, daha sonra 2346 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Çavuşoğlu, oy verme işleminin ardından, seçimlerin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirten Çavuşoğlu, "Oyumuzu kullandık. İnşallah bugünkü seçimlerden sonra oluşacak Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye'nin bütün sorunlarını, bütün meselelerini çözecektir ve Türkiye'yi hedeflerine emin adımlarla ulaştıracaktır. Biz buna inanıyoruz" dedi.

Sandığa milletin iradesinin yansıyacağını kaydeden Çavuşoğlu, "Bu meclis Kurtuluş Savaşı'nı kazanan bir meclistir ve Türkiye'nin her sorunun çözebilecek kapasitededir. Milletimizin gücü ve iradesi vardır. İnşallah öyle olacaktır. Memleketimize hayırlı olsun, sadece ülkemize milletimize değil bütün dünya mazlumlarına da bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Çavuşoğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title