Haberler

Ayrılıkçeşme Metro İstasyonuna Bomba Alarmı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'deki Ayrılıkçeşme metro istasyonundaki şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan çantanın içerisinden nevresim takımı çıktı.

Kadıköy Ayrılık Çeşmesi metro istasyonuna bırakılan şüpheli bir sırt çantası polisi alarma geçirirken, metro seferlerinin de bir süre aksamasına neden oldu. Fünyeyle patlatılan çantanın içerisinden nevresim takımı çıktı.

UZMANLAR FÜNYE İLE PATLATTI

Ayrılık Çeşmesi metro istasyonuna bırakılan sırt çantası polisi alarma geçirdi. Çantayı bırakan M.Ç. isimli şahıs güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek kısa sürede Kartal metro istasyonuna alındı. Bu sırada Ayrılık Çeşmesi durağına gelen bomba uzmanları çantayı inceledi. Özel kıyafetlerini giyen uzmanlar, çantayı fünye ile patlattı.

İÇİNDEN NEVRESİM TAKIMI ÇIKTI

Çalışmalar sırasında metro seferleri yaklaşık yarım saat aksadı. Güvenlik görevlileri ise vatandaşları megafonla uyardı. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden nevresim takımı çıktı. Çantanın boş çıkmasından sonra metro seferleri tekrar normal seyrine döndü.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.Ç.'nin polis merkezindeki incelemeleri sürerken, şahsın "Çantayı buldum ve oraya bıraktım" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

x:

Verin pkk partilerine oy vermeye devam edin, yakında pencereden bakamayacak hale geleceğiz.

10
3
yanıtYanıtla
Yasin:

Aciyorum ulkemin insanina aciyorum rahatlik batti yazik, eger akp secilseydi tek basina hukumet simdi isler tikirindaydi .

3
6
yanıtYanıtla
VASIFLI:

KORKMAYIN CANIM BU KADARDA BİZ HALKA ZARAR VERMEYİZ BİZE SİLAH SIKANA SIKARIZ

0
9
yanıtYanıtla
ÇIKAR UĞRUNA:

ARTIK SEÇİM VARYA BAZI PARTİLERİ KÖTÜ GÖSTERMEK İÇİN DAHA ÇOK İNSAN ÖLEÇEK , İNSANLIK ÖLEÇEK, BOBALAR BIRAKILAÇAK, SEÇİM VAR SEÇİMMMMM. 1 KG PİRİNÇİ, 1 KG YAĞA, BİR KG MAKARNAYA ÇIKARA MENFATA SATILMAIYALIM, YAZIK BU ÜLKEYE. NEDEN 4 YILIĞINA KOLESYON HÜKÜMETİ KURULMADIDA NEDEN 3 AY KURALIM SEÇİME GİDELİM DENİLDİ, ÇIKAR BABAO ÇIKAR KOLTUK SEVDASI BABAOOOO İNSANLAR AÇ

4
4
yanıtYanıtla
GÖLGELİCE:

Çözüm sürecinde işi çözmüşler bunlar. . .

6
1
yanıtYanıtla
Yasin:

Bunlara yapan hdp ama bu millet salak gider yine ona oy verir sonumuz hayrola :(

3
0
yanıtYanıtla
cemal:

kürt halkı esir alınmış durumda , batılı istihbaratların buradaki elamanları kürt alevi görünümündeki ermeniler tarafından yönetilen pkk , dhkp-c gibi örgütler vasıtası ile esir alınmış durumda .

0
3
yanıtYanıtla
uşaklı:

vasıflı denen adamın yorumunu yayınlamışsıznız ya. helal size. bir boka yaramadığı belli bu sitenin.

1
0
yanıtYanıtla
Yahya Demir:

Bütün bu olanlar önceden yazılmıştı

0
1
yanıtYanıtla
SelçukluMobil-IOS:

Ben demiştim güvenlik Arkadaşlara özellikle Marmarayda tünel girişine dikkat edin açık vermeyin diye

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title