Haberler

Mete Yarar: Diyarbakır'daki Saldırıda Teröristlerden Biri Öldü

Güncelleme:

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, katıldığı programda Diyarbakır'da Tahir Elçi'nin de öldüğü saldırıda görüntülere yansıyan teröristlerden arkadan koşanın hayatını kaybettiğini söyledi.

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar CNN Türk'te Saynur Tezel Özgentürk'ün konuğu oldu. Diyarbakır'da Tahir Elçi'nin öldürülmesine ilişkin yaşanan olayları değerlendirdi. Yarar, kameraya yansıyan teröristlerden birinin öldüğünü söyledi.

"KAYANĞIMI SÖYLEMEYECEĞİM AMA ÖLDÜ"

Mete Yarar görüntülerde net bir şekilde görülen saldırganlarla ilgili olarak da ilk kez bir açıklama yaptı. Yarar, "Vurulan iki teröristen biri yaralı ya da öldü" dedi. Sunucu Özgentürk'ün yeniden sorması üzerine 'kaynağını söylemeyeceğim ama arkadan koşan saldırgan öldü' şeklinde açıklama yaptı.

"POLİS ARKADAN KOŞAN KİŞİYİ VURSAYDI KIYAMET KOPARDI"

Mete Yarar, 'O iki kişiden biri sağ yakalanabilirse sorunun yanıtı bulunacak' diye de ekledi.

Mete Yarar, 'Tahir Elçi ambulansa götürülürkenken bile çatışma devam ediyordu' da dedi. Yarar konuşmasında, olayın olduğu yerde bir risk olacağı düşünülerek ekstra bir önlem alındı şeklinde konuştu. Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, konuşmasında "Polis koşan kişiyi vursaydı, 'polis sivili vurdu' diye kıyamet kopardı. Başına gelmeyen kalmazdı" yorumunda da bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Saynur Tezel Tahir Elçi Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (84)

Elazığ:

90 yıllık esarete son kürt halkının özgürlük yürüyüşü başladı

108
174
yanıtYanıtla
TÜRK MÜCAHİDİ:

KATİL DEMİRTAŞTIR

57
59
yanıtYanıtla
Kamuran:

Terörist falan degil resmen devletin adami. Delilleri yok etmek icin yalan söylüyorlar. Tahir elciyi devlet denilen devletsizlik katletti

33
57
yanıtYanıtla
zaza:

ordaki iki kiside ydgli bunu herkez biliyor siz kendi kendinizi kandirin bakalim korkaklar

yanıt58
yanıt23
Salak koyunlara:

Ölmeside ne kadar uygun geliyor, demi pis koyunlar? Kirli çamaşırlarınız ortaya serilmesin.

46
14
yanıtYanıtla
yorum:

Polise sürtünerek kaçıyor böyle birşey dünyanın neresinde olur

42
8
yanıtYanıtla
at gözlüğü:

Hiç insan öldürdün mu

yanıt16
yanıt9
csn:

akp lı degilmı allah c hepsinin belasını versın yalancı dın düşmanı akp teror örgutu ve yandaş

17
31
yanıtYanıtla
Kopmadi:

polis bugune kadar yuzlerce kisiyi vurdu. kiyamet yerinde duruyor. Ne koptu, ne kapti nede kuptu.

30
18
yanıtYanıtla
kato:

mete yarara sormak isterim hergün polis tarafından vorulup öldürülenin olduğunu unutuyur galiba hem bırak öldürmeği yakalanması için bacaklarına ateş edemezmiydi sayın uzman

30
17
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title