Haberler

Mesut Özil, Usain Bolt'un Hayallerini Yıktı

Güncelleme:

Arsenal, Mesut Özil'in 1 gol 1 asistle yıldızlaştığı maçta Manchester United'ı 3-0 yenince girdiği iddiayı kaybeden Usain Bolt, ezeli rakibinin formasını giydi.

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in 1 gol 1 asistle yıldızlaştığı maçta Manchester United'ı 3-0'lık skorla hezimete uğratınca, olan Usain Bolt'a oldu. 100 metrede 9,58 saniyelik derecesiyle dünyanın en hızlı adamı olan Jamaikalı atlet Usain Bolt, Manchester United taraftarlarını üzecek bir harekete imzasını attı.

İDDİAYI KAYBETTİ ARSENAL FORMASI GİYDİ

Koyu bir Manchester United taraftarı olan Usain Bolt, Arsenal maçı için girdiği iddiayı kaybedince rakip takımın formasını giymek zorunda kaldı. Manchester'ın karşılaşmayı 3-0 kaybetmesi üzerine sırtında "Bolt 9,58" yazılı formayı sırtına geçiren Jamaikalı atlet, United taraftarlarını oldukça üzdü. Meksikalı TV sunucusu Patty Lopez de la Cerda ile objektiflere poz veren Bolt, iddiayı kaybettiği için formayı giydiğini ve mutlu olmadığını belirtti.




Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Mesut Özil Usain Bolt Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

KenMobil-IOS:

Ahmet çakar adam ol

2
0
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Türk gücü...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title