Haberler

    Messi'ye Kara Kedi Vız Gelir! 3-0

    Geçen sezon sakatlıklarla boğuşan Messi attığı 2 golle takımını sırtladı ve Barcelona'nın La Liga'ya 3 puanla başlamasında yine başrol oynadı.

    Geçen seneki hüsranın ardından yaz aylarını oldukça hareketli geçiren Barcelona, La Liga'nın açılış haftasında sahasında Elche'yi konuk etti.

    Oldukça klasik bir Camp Nou devresi izlerken, ilk 45 dakikanın sonu hareketli anlara tanık oldu. Önce Messi'nin golü sonrasında Mascherano'nun kırmızı kartı...KARA KEDİ UĞURSUZLUKTUR!

    Mücadelenin ilk dakikalarında oldukça ilginç bir sahne yaşandı. Santranın ardından sahaya giren kara bir kedi futbolcuların arasında dolanmaya başladı. Saha görevlileri güçlükle kediyi yakalarken, maç 2-3 dakikalık bir duraklamanın ardından tekrar start aldı.

    İlk dakikalarda Barça oldukça tutuk başladı ancak Messi'nin oyuna ağırlığını koymasıyla hücum hattında hareketlendiler. 22'de Munir topu direğe nişanlarken, 32'de bu sefer Iniesta'nın şutu üst direkte patladı.VE SAHNEDE MESSI...

    Devrenin son anlarına doğru sahneye Messi çıktı. Yay üzerinde topla buluşan Arjantinli, şık bir hareketle yüzünü kaleye döndü. Hafif sol çaprazdan sağ köşe dibine harika bıraktı ve topu filelerle buluşturdu.

    Golden kısa bir süre sonra Elche'de Rodrigues savunmanın boş anını yakaladı ve bir anda arkaya sarktı. Mascherano'nun arkadan müdahalesiyle yerde kalırken, hakem Arjantinli'yi son adam olarak değerlendirdi ve kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

    Devre Katalan ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı.BARÇA RAHATLIYOR

    İkinci devrenin başlamasıyla Barcelona'nın farkı 2'ye çıkarması bir oluyor. Rakitic'in enfes pasında savunmanın arkasına sızan genç oyuncu Munir, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımına rahat bir nefes aldırdı.

    Golle beraber daha defansif bir anlayışa bürünen Barça'da Messi bulduğu pozisyonu yine affetmedi. 63'te ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Arjantinli, topu sol ayağına aldıktan sonra kaleye paralel olarak ilerledi ve güzel bir plase ile klasik gollerinden birini daha kaydetti.İŞ İŞTEN GEÇTİ BİR KERE

    Kalan dakikalarda Elche, eksik rakibi karşısında daha agresif oynamaya başladı ancak iş işten biraz geçmişti. Çok adamla kapanıp hızlı kontrataklara çıkan Barça'da son tercihler hep yanlış kullanılınca skoru değiştirerecek başka sayı gelmedi.

    Luis Enrique'li Barcelona, La Liga'daki ilk maçında sahadan 3 puanla ayrılmayı bildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi La Liga Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title