Haberler

Messi'nin Boateng'e Attığı Çalım, Herkesin Dilinde

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Bayern Münih'i 3-0 yenerken Messi'nin attığı ikinci golde Boateng'e attığı çalım dünya basınının gündeminde.

Yarı final ilk maçında Barcelona, Bayern Münih'i 3-0 mağlup ederken, üç dakikada iki gol atan Lionel Messi, geceye damga vuran isim oldu. Arjantinli yıldızın attığı ikinci golde Bayern savunmasının düştüğü durum herkesin dilinde.

BOATENG'İN BELİNİ KIRDI

Barcelona'nın Bayern'i 3 golle geçtiği maça damgasını vuran pozisyon ise 80. dakikada yaşandı. Sağ kanatta buluştuğu topla fırtına gibi ilerleyen Messi, karşısına gelen Boateng'i ters bir çalımla ekarte etti ve golünü attı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Boateng'in yediği bu çalım sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı. Dünyanın dört bir yanından bu pozisyonla ilgili yüzlerce tweet atıldı ve caps paylaşıldı.

DÜNYA, BU ÇALIMI KONUŞUYOR

Messi'nin attığı ikinci golde Boateng'e attığı çalım dünya basınının gündeminde. Dev maça geniş yer ayıran spor basını; "Messi, Almanların hayalini södürdü", "Messi, Boateng'in belini kırdı", Barça, finale göz kırptı" şeklinde başlıklar attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Lionel Messi Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

ExxxMobil-IOS:

Bu calımları daha cok görmk istiyosanız oylar Akp ye

4
20
yanıtYanıtla
asdas:

messi topçunun kralı oylar mhp ye

6
13
yanıtYanıtla
ermeni partilerine,oy yok:

Gerek Barcalona ve gerekse Bayern münihli oyuncularin icersinde hayirsever bir oyuncu adini duymadik, , ancak Real Madridli Ronaldo, , Filistine ve Depremlerle bogusan Nepale yaptigi yardimlar, , her türlü takdire sayandir, , futbolcularin cok para kazandigini bilmiyen yoktur, , lütfen bu paralari kariya kiza harcayacaklarina, , dünyada fakirlik ve aclik ceken cok insan var, , onlarida düsünseler cok iyi olur. .

11
6
yanıtYanıtla
FalanfilanMobil-IOS:

on numara çalım attı oylar hdp ye :))

10
6
yanıtYanıtla
EN DOĞRUSUMobil-IOS:

Böyle çalım yenmez ..messi çok büyütülüyor ..iyi savunma yapamazsan konsantre olamazsan çalımda yersin bacak arasıda

0
16
yanıtYanıtla
M AliMobil-IOS:

AKP ye oy verenin Aklina şaşarım bu hırsızlığa ortak olmak demek eğer insanlık gururunuz varsa oylar hdp ye

6
10
yanıtYanıtla
AKP Yİ SEVİYORUM.:

AKP Yİ SEVİYORUM. . . ÇÜNKÜ İNSANLARI NE YAPARSA YAPSIN İKNA EDİYOR. . . AMA BEN OY ATMAYACAĞIM. ÇÜNKÜ GÜZEL KONUŞMAK ARTIK BENİ İKNA ETMİYOR. HER GÜZEL OLAN ŞEYE MEYİL ETMİYORUM. ÇÜNKÜ GÜZEL LEZZETLİ YALANLAR DA OLABİLİR

7
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Oylar mhp ye futbol mafya olmuş boş verin

5
8
yanıtYanıtla
Amedli Mobil-IOS:

7 haziranda En iyi çalımı HDP ATAR merak etmeyin

3
9
yanıtYanıtla
xxmobilWeb@haberler.com:

Hdp baraj altı

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title