Haberler

    Messi Guardiola'yı Şart Koştu!

    Lionel Messi, Pep Guardiola ile tekrar bir araya mı gelecek?

    Lionel Messi, Pep Guardiola ile tekrar bir araya mı gelecek? La Liga'da Real Madrid'in arkasına düşen, Şampiyonlar Ligi'nde de son 16 turunda Paris Saint-Germain'e 4-0 yenilerek tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique'nin koltuğu sallantıda. Katalan devi için yeni teknik direktör adayları konuşulurken listede eski teknik direktör Pep Guardiola'da var.



    İngiliz basınının haberine göre Barcelona ile hala yeni sözleşme imzalamayan Lionel Messi, takımın başında tekrar Pep Guardiola'yı görmek istiyor. Sezon sonu Manchester City'e 110 milyon Euro karşılığında transfer olacağı da konuşulan Messi'nin Guariola'yı aradığı ve Camp Nou'ya dönmesini istediği iddia edildi.



    YENİ SÖZLEŞME GUARDIOLA'YA BAĞLI



    Messi'nin eğer İspanyol teknik adamla anlaşılması halinde Barcelona ile yeni sözleşmeyi hemen imzalayacağı da belirtildi. Everton'u çalıştıran Ronald Koeman'ın da Barça için adı geçtiği ancak Arjantinli süperstarın Guardiola'da ısrar ettiği kaydedildi.



    Öte yandan İtalya Serie A takımlarından Juventus, Inter ve Milan'ın da Pep Guardiola'yı takımın başına getirmek istediği, ancak başarılı teknik adamın Manchester City'i ancak Barcelona için terketeceği belirtildi.



    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Pep Guardiola Lionel Messi La Liga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title