Haberler

    Messi: Dünya Kupası Finalinde Gol Atsaydım Eleştirilmeyecektim

    Milli takımında performansı her zaman tartışılan Messi, kendisini eleştirenlere cevap verdi.

    Arjantin Milli Takımı ve Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası finalinde Almanya'ya karşı gol atamadığı için insanların kendisini çok eleştirdiğini dile getirdi.

    Brezilya'da Almanya ile Arjantin arasında oynanan finalde Panzerler, Götze'nin uzatmalarda attığı golle Tangocular'ı maplup edip, kupaya uzanmıştı.

    Turnuvanın ardından Messi, takımına kupayı kazandıramadığı için yine ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

    Ole'ye röportaj veren Messi, "Dünya Kupası finalinde gol atamadığım için insanlar, turnuvada kötü bir performans geçirdiğimi söyledişer. Aslında yarı final ve finalde önceki maçlara nazaran daha iyi bir performans sergiledim. Eğer finalde Almanya'ya karşı gol atsaydım. Eleştirenler, beni yere göğe sığdıramayacaktı." dedi.

    Eleştirilere anlam veremediğini dile getiren Arjantinli, "Bu tür eleştiriler canımı acıtıyor. Takım harika bir turnuva geçirdi ama insanlar yine en kötü performansın benim olduğunu düşündü." şeklinde konuştu.

    Final hakkında konuşmaya devam eden Messi, "Almanya'ya akrşı bir sürü fırsat yakaladık. İşte bu daha çok acı veriyor... Zor bir maçtı ama son dakikalarına kadar gol arayan taraftık. Her şeye rağmen kazanabilirdik fakat kazanamadık. Şimdi yeniden pedal atmaya başladık." dedi.

    Dünya Kupası'nın ardından Sabella'nın takımdan ayrılmasıyla Martino takımın başına geçmişti. Yıldız isim milli takımdaki yeni hocası hakkında da açıklamalarda bulundu.

    Martino'ya çok güvendiğini söyleyen Messi, "Onu Barcelona'dan tanıyorum. Bildiğiniz gibi barcelona çok önemli bir kulüp, iki maç kaybedince eleştiriler hemen ardından gelir." ifadelerini kullandı.

    Yıldız isim son olarak Portekiz ile oynayacakları maçın Ronaldo'ya karşı olacağından dolayı farklı bir mücadele olmayacağını söyledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Barcelona Arjantin Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title