Haberler

Meskan Dağı'nda Eyleme Katılan 15 Kişiye Gözaltı

Hakkari'nin Meskan Dağı'nda yapımına devam edilen karakola karşı BDP’nin kurduğu nöbet çadırlarındaki eyleme katılan 15 kişi gözaltına alındı.

Hakkari'nin Meskan Dağı'nda yapımına devam edilen karakola karşı BDP'nin kurduğu nöbet çadırlarındaki eyleme katılan 15 kişi gözaltına alındı.

Hakkari'nin Meskan Dağı'nda yapımına devam edilen karakol ve askeri yığınağa karşı kurulan çadırlarda nöbet eylemine katılan Geçitli ve Pehlivan Mahallesi'nden 15 kişi, Meskan Dağı'nda nöbet esnasında slogan attıkları gerekçesi ile Hakkari- Çukurca yolu üzerinde bulunan Üzümcü Karakolu'nda jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan Metin Korkmaz, İsmail Güldal, Cabbar Akar, Kemal Duman, Mervan Duman, Mustafa Duman, Hasan Yetiş, Hamit Korkmaz, Emin Akuş, Ali Şimşek, Selman Şimşek, Halit Akar, Neriman Kanat, Süleyman Kanat ve ismi öğrenilemeyen bir kadın karakolda gözaltında tutulurken, yakınları ise karakolun önünde bekleyişlerini sürdürüyor. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Korkmaz Çukurca Geçitli Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title