Haberler

Meryem Uzerli Ticarete Atıldı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, hayalini kurduğu "Meryem" adlı kozmetik markasını piyasaya çıkarttı.

Meryem Uzerli, kendi adını taşıyan kozmetik markasının tanıtımı için önceki gün bir basın toplantısı düzenledi.

"MAKYÖZLÜK YAPTIM"

Toplantıda ocak ayında piyasaya süreceği ürünlerle ilgili bilgi veren ünlü oyuncu, kozmetik dünyasına ilgisinin yeni olmadığını da sözlerine ekledi: "Hamburg'da oyunculuk okuluna gittim. Orada 6 sene eğitim gördüm. Para kazanmam lazımdı, o yüzden beş sene boyunca büyük bir kozmetik markası için makyözlük yaptım."

"BABASIZ BÜYÜMESİNE ÜZÜLMÜYORUM"

Kızı Lara'nın şubatta iki yaşına basacağını söyleyen Meryem Uzerli, "Çocuğunuzun babasız büyümesi sizi üzüyor mu?" sorusuna "Hayır, hiç önemli değil" diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (13)

Delibalta:

Çok çirkin bir kadın.

5
18
yanıtYanıtla
medeni:

Bu kadının hala türkiyede ekmek yemesine anlam veremiyorum

19
1
yanıtYanıtla
BELCIKA:

NIYE COKMU KISKANIYORSUN

yanıt0
yanıt0
ccc:

yurtdısında suratına tükürülmeyen insanlar türkiyeye gelip parayı vuruyolar bizim asgari ücrete calısan enayilerde bunların bi taraflarını kaldırıyor

10
3
yanıtYanıtla
AVRUPA -ALMANYA:

kiskandigini cok belli etmissin. . . bu kadin bu isin okuluna gitmis. . . dikkatini cekerim

yanıt0
yanıt2
KAAN:

AŞIĞIM BU KADINA BENİM EX YARİME BENZİYOR

1
8
yanıtYanıtla
meryemmmmmm:

tc nin degil belkide dünyanın en güzel bir kac hatuunundan birisi

5
2
yanıtYanıtla
ellidokuz:

çocuk babasız büyüsün tamam ama babasının kim olduğununda mechul olduğunu bilsin.

2
3
yanıtYanıtla
aşıgınım:

meryem

0
4
yanıtYanıtla
mesut:

GÜZEL:d. d. d. d

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title