Haberler

Meryem Uzerli Hayalini Gerçekleştirdi: Tarkan ile Yanak Yanağa

Güncelleme:

Altın Kelebek ödül törenine damga vuran isimlerden olan Meryem Uzerli, 'onunla tanışmak en büyük 3 hayalimden birisi' dediği Tarkan ile fotoğrafını paylaştı.

Altın Kelebek ödül törenine katılan ve En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü teslim eden kişi olan Meryem Uzerli, etkinlikte buluştuğu Tarkan ile hasret giderdi. Instagram'da yanak yanağa paylaştığı fotoğrafının altına kalpler ile dolu ifadeler yerleştirerek hayranlığını belirtti.

HAYALİ TARKAN İLE TANIŞMAKTI

Meryem Uzerli, daha önceden verdiği bir röportajda 'üç büyük hayalim' var demiş ve hayallerini şöyle sıralamıştı:

"İlki Tarkan'la tanışmak, diğeri bir Walt Disney animasyonunda Kayıp Balık Nemo gibi bir karakteri seslendirmek ve kendime ait maskara markamı piyasaya sürmek."

Bu açıklamalara kayıtsız kalmayan Tarkan, ' Meryem Uzerli ile bir projede yer alır mısın?' sorusuna 'neden olmasın' cevabını vermişti.

'TARKAN GENÇ KIZLIĞIMIN İDOLÜ VE SPİRİTÜEL BİRİSİ...'

Ünlü oyuncu, Tarkan ile ilgili düşüncelerini ise şöyle açıklamıştı:

"Almanya'da Tarkan başka bir şey. Benim genç kızlığım onun şarkılarını dinleyerek geçti ve spiritüel biri olduğunu düşünüyorum. Çok seviyorum Tarkan'ı. Bir klibinde oynamayı çok isterdim."

İşte Meryem Uzerli'nin Tarkan ile Instagram paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Instagram Tarkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title