Haberler

Merve, Turabi'ye: Sen Kendini Bu Adanın Kralı mı Sanıyorsun

Güncelleme:

Survivor Allstar'da Merve, Ünlüler ve Gönüllülerin birlikte balık tuttuğu anların ardından, hiçbir şekilde yemek yapımına yardımcı olmayan Turabi hakkında çok sert konuştu.

Survivor Allstar'ın 2 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde Merve, Ünlüler ve Gönüllülerin birlikte balık tuttuğu anların ardından, hiçbir şekilde yemek yapımına yardımcı olmayan Turabi hakkında çok sert konuştu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

Kürşat baydemirmobilWeb@haberler.com:

Milli kazıkçı merve aydın

41
29
yanıtYanıtla
KürşatmobilWeb@haberler.com:

Mervenin acısı var geçen seneden oyuzden bu kadar kızgnlık. Milli kazıkçı

35
27
yanıtYanıtla
sevdamobilWeb@haberler.com:

Geçen seneki survivorı Merve kazanmalıydı. Kadın olduğu halde çok iyi yarışıp Turabiyi bile yenmişti. Araya sms ler girince Merve elendi. İnşallah bu sene şampiyon olursun Merve.

28
26
yanıtYanıtla
1...2..3Mobil-ANDROID:

turabi t harfi yapmışda kendini adam sanıyormuşda sende ismini tişört'unun üstüne yazmışsın uzaklara bakan burnunun ucunu göremezmiş:)kralsın turabi

17
33
yanıtYanıtla
cCCMobil-IOS:

İşine bak sen merve kıskanç ve yakalasın insanların arkasından ancak konuşursun.turabi adam gibi adam kendi başına takılıyor en azından kimsenin kuyusunu kazmıyor.sevmedigni söylüyor direk.o adadan ilk sahra ikinci sen üçüncüde Hasan gidecek üçünüzde sinsi bir yılan gibisiniz .bir de milli atlet olacak pehhhh goca garı lafcısı

22
28
yanıtYanıtla
CumaliMobil-IOS:

Turabiyi cekemeyen kina yaksin

21
29
yanıtYanıtla
amedlimobilWeb@haberler.com:

Bitanesin mervecan

25
24
yanıtYanıtla
Turk 1Mobil-ANDROID:

serenay

22
26
yanıtYanıtla
dikiciMobil-ANDROID:

Ya arkadaş bu Turabi mi kurabimi çok sevimsiz ve itici bir mahlukat, bizim basimizdaki zata çok benziyor akraba olmasınlar! !!!!

25
22
yanıtYanıtla
anti_mobilWeb@haberler.com:

ya bu turabini .resimlerini internetten bakip gormuyormu anlamiyormu bu millet adam donla striptiz yapiyor marjinal gece kluplerinde cikiyor ozel.ev partilerine gidiyor bu adama delikanli diyorsunuz allah askina ödelikanli anlayisiniz bu kadar mi degisti adam rolle ezber lafla inaj yaratiyor millet vasyyyyyy turbooo adamsin diyor bi gidin ya bi gidiinn

29
15
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title