Haberler

Mert'in Katilinin Babası: İyi Değilim, Felç Geçirdim

Güncelleme:

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldüren Aykut B.'nin babası, oğlunun intihar haberini duyunca "İnşallah inşallah" dediği öğrenildi.

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 23 yaşındaki Aykut B.'nin, olaydan sonra başka bir kente gitmek zorunda kalan babası Mürsel B., "İyi değilim felç geçirdim" dedi.

20 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Kars'ta 6 Nisan günü babası Yolcu Aydın'ın işyerine yemek götüren Ziya Gökalp İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan günü kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Karadağ çöplüğünün yanındaki boş bir tabyanın içinde bulundu. Tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü anlaşılan Mert Aydın'ın katilini bulmak için polis kentteki 25 mobese ve 20 güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

ARACA BİNDİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Görüntülerde İstasyon Mahallesindeki evlerine dönmek isteyen Mert'in, Digor Pazarında babasının işyerinden tanıştığı oto alım satımı yapan Aykut B. ile karşılaştığı ve kırmızı renkli 36 AV 079 plakalı hafif ticari araca bindiği tespit edildi. Geçen Cuma akşamı gözaltına alınan Mert'in katil zanlısı Aykut B. tutuklanarak güvenlik nedeniyle Erzurum H Tipi Cezaevine gönderildi. 

"İYİ DEĞİLİM"

Olaydan sonra başka bir kente göç etmek zorunda kalan Aykut B.'nin ailesi, ev ve işyerlerini satışa çıkardı. Digor yolu üzerindeki galericiler sitesinde oğlu Aykut B. ile birlikte oto alım satımı yapan baba Mürsel B. kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine "İyi değilim. Felç geçirdim, kendimde değilim" dedi.

"İNŞALLAH İNŞALLAH"

Oğlu Aykut B.'nin intihar girişiminde bulunduğu haberleri üzerine de Mürsel B., "İnşallah inşallah" diye karşılık verdi.

Mürsel B., oğlu Aykut B.'nin ifadesinde Diyarbakır'da askerlik yaparken 3 kişinin tecavüzüne uğradığını söylediğinin sorulmasına üzerine, "Bilmiyordum. Bilmiyorum ben bir şey" demekle yetindi.

"AYKUT BENİM İÇİN ÖLDÜ"

Telefonla görüştüğü İHA muhabirine oğlu Aykut'un kendileri için öldüğünü belirten baba Mürsel Balk, "Durumum hiç iyi değil. Olaydan sonra Aykut'la hiç görüşmedim. Ne görüşeceğim. Aykut benim için öldü. Ailemizi karalayan biriyle işimiz olmaz" dedi.


 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mert Aydın Karadağ Kars Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

ersin ertaşersinertas01@hotmail.com:

Allah babasının yardımcısı olsun, ne desin adamcağız. Dünyada neler oluyor, ne karakterler yaratıyor Allah. Şahsen babasına üzüldüm...

59
3
yanıtYanıtla
seda demirsedadem_21@hotmail.com:

inşallah geberir böylelerini halka teslim edeceksin .Cezasını onlar verecek yada öldürdüğü çocuğun ailesine teslim edeceksin.

57
5
yanıtYanıtla
alikaram__ali@hotmail.com:

Alimden zalimde dogabiliyorum.baba ne yapsin

54
3
yanıtYanıtla
INSAN123@gmail.com:

Yahu aileyi rahat bırakın, anne babası akrabalarını haber yapıp hedef göstermek hiç doğru değil. Yazıktır, kimsenin yaşamını karatmayın, onlar cezalarını zaten acıları ile çekmekteler eminim. LÜTFEN AİLEYİ HABER YAPMAYIN ARTIK...O rezil pislik de kendi pisliğinde geberip gidecek cezasını çekecektir...

49
1
yanıtYanıtla
TURGAYyagrut_elid23@hotmail.com:

Ailesının suçu yok bu bıreysel bır işlenmış suçtur... bır şerefsız butun ınsanların hayatını maffettı.. ALLAH Belasını versın şerefsız adının...

48
2
yanıtYanıtla
anti masalsel.baba@hotmail.com:

HADIM iyi bir ceza olur tecavüzcülere,mafyalara,çetelere,terörstlere,rüşvetçilere,devleti soyanlara,yalan siyaset yapanlara..iyi gider

46
1
yanıtYanıtla
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

allah o babaya sabir versin kim ister evladinin bole bir cani olmasini birde su caniyi hergun manset yapmasaniz ne olur insanin ici dayanmiyor

46
1
yanıtYanıtla
yaseminyasemin@hotmail.com:

İdam kişinin infazıyla son bulan bir kurtuluş... Lakin ömür boyu hapishane duvarları arasında yaptığı suçla diğer mahkum ve personelin bakışları altında yüzleşmek hergün ölmektir ve ağırlaştırılmış müebbet en iyi cezadır!

34
3
yanıtYanıtla
atillaatilla2240@gmail.com:

idam cezadan kurtuluş değildir cehennem azabının girilştir, bir an önce geciktirmeden bu canavar ait olduğu yere gönderilmelidir.

yanıt0
yanıt0
Suatbmw-m9-power@hotmail.de:

iste Gezicilerin,Chp nin Dinden uzaklasmasinin ürünleri bunlar

11
25
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title