Haberler

Mert Aydın Cinayetinin Faili Görüldü İddiası Polisi Alarma Geçirdi

Kars'ta geçtiğimiz pazar günü kaçırıldıktan sonra hunharca öldürülen Mert Aydın'ın cinayet zanlısı olabileceği şüphesiyle kapüşonlu bir kişinin Digor yolu, Bölge Trafik ve Asri Mezarlık civarında görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi.

Kars'ta geçtiğimiz pazar günü kaçırıldıktan sonra hunharca öldürülen Mert Aydın'ın cinayet zanlısı olabileceği şüphesiyle kapüşonlu bir kişinin Digor yolu, Bölge Trafik ve Asri Mezarlık civarında görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi. Bölgede vatandaşların da katılımıyla arama yapılırken, şüphelinin izine rastlanılmadı.

Kars'ta kaçırıldıktan sonra hunharca öldürülen Mert Aydın'ın cinayet zanlısının görüldüğü iddiasıyla polis alarma geçti. Şüphelinin görüldüğü Digor yolu, Bölge Trafik ve Asri Mezarlık civarında vatandaşların da katılımıyla gece saatlerinde arama çalışması başlatıldı. Çevreyi kuşatan polis ekipleri, el feneri, projektör ve cep telefonu ışığıyla şüphelinin saklanabileceği yerleri aradı. Bölgedeki kullanılmayan boş binalar, inşaatlar ve kanal içleri tek tek arandı. Çalışmalar sırasında bazı bölgelerde kapıları aralıklı olan ahırlar da aranırken, ahır sahipleri de aramaya destek verdi. Arazi de yapılan arama çalışmaları sırasında şüphelinin saldırma ihtimali üzerine biber gazı taşındı. Didik didik aranan bölgede şüphelinin izine rastlanılmadı.

Öte yandan şüphelinin arama çalışmasına katılan vatandaşlar, katil yada katillerin bulunması için dua ettiklerini söylediler. Mert Aydın'ın vahşice öldürülmesinden sonra olayın faili olduğu iddiasıyla kapşonlu bir kişi polis tarafından her yerde aranıyor. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mert Aydın Digor Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title