Haberler

Mersinli Şehidi Son Yolculuğuna Binlerce Kişi Uğurladı

- Mersinli şehidi son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı Hakkari'de yürütülen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer, Mersin'de yüzlerce kişinin katıldığı törenle son...

- Mersinli şehidi son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı

Hakkari'de yürütülen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer, Mersin'de yüzlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı

MERSİN - Hakkari'de yürütülen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer, Mersin'de yüzlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Nirvan Seyit dağı bölgesinde yürütülen Şehit Yüzbaşı Özgür Öztekin -2 operasyonu sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Sezer'in cenazesi bugün sabah Hakkari'de düzenlenen törenin ardından Mersin'e getirildi. Ahmet ve Zarife Sezer çiftinin 6 çocuğundan biri olan Oğuzhan Sezer'in cenazesi, cenaze töreni öncesinde son kez ailesinin oturduğu Çamlıyayla ilçesine bağlı Darıpınarı Mahallesi'ndeki evinin önüne götürüldü.

Şehit Sezer için ikindi namazının ardından Darıpınarı Köy meydanında cenaze töreni düzenlendi. Törene, Mersin Valisi Ali İhsan Su, 6. Piyade Mekanizma Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, protokol üyeleri, askeri erkan ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı. 3'si kız 5 kardeşi olan şehit Sezer'in bekar olduğu öğrenildi. Şehidin babası Ahmet ve annesi Zarife ile 5 kardeşi tören boyunca gözyaşlarını tutamazken, anneyi yakınları teselli etti. Cenaze namazının kılınmasının ardından, şehidin yakınları tabutun başına gelerek gözyaşı döktüler. Sezer'in tabutuna sarılarak öpen yakınları, askeri görevliler teselli etmeye çalıştı. Cenaze arabasına konan Sezer'in cenazesi arkasında bir süre yürüyen aile ve protokol üyelerine çok sayıda vatandaş da destek odu. Yürüyüş sırasında Sezer'in anne ve babası ile kardeşleri uzun süre gözyaşı döktü.

Yüzlerce kişinin katıldığı askeri törenin ardından Darıpınarı Mezarlığı'na götürülen şehit Sezer'in cenazesi, buradaki aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mersinli Çukurca Hakkari Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title