Haberler

İş Arayan Anne ve Babanın Evde Bıraktığı 4 Aylık Bebek Öldü

Güncelleme:

Mersin'de anne ve babasının iş aramak için evde uzun süre yalnız bıraktığı 4 aylık bebek, ölü bulundu.

Mersin'de anne ve baba, bebeklerini evde tek başına bırakarak işi gitti. Saatlerce evde tek başına kalan 4 aylık Damla bebek, akşam babası eve geldiğinde yatağında ölü bulundu.

BEBEĞİ ÖLÜME TERK ETTİLER

İddiaya göre merkez Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesi 221. Cadde üzerindeki müstakil evde oturan İlknur A. (27), sabah saatlerinde 4 aylık bebeği Damla'yı eşi Yıldırım A.'ya (30) bırakarak iş aramaya gitti. Eşinin çıkmasının ardından arkadaşlarının işe çağırması üzerine minibüs şoförü Yıldırım A. da bebeğini saat 10.00 gibi yatağında tek başına bırakıp, ağzına biberon vererek işe gitti. Bu sürede anne hiç eve gelmezken, saat 18.00 gibi işten dönen baba A., bebeği bıraktığı yerde hareketsiz görünce durumu kayınbiraderi Murat E.'ye bildirdi. Olay yerine gelen yakınları bebeğin hareket etmediğini görünce polise haber verdi. Polisler, çevreyi şerit içine alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ise bebeğin öldüğünü belirledi. Cumhuriyet savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından bebeğin cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Baba Yıldırım A. olay yerinde, bebeğinin öldüğünden habersiz olan anne İlknur A. ise Metropol İş Merkezi'nde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

"AĞZINA BİBERON VERİP GİTMİŞ"

Damla bebeğin dayısı olan Murat E., "Babası saat 18.00'da bize geldi. Olanı söyledi. Eve geldik. Çocuğa baktım anlamaya çalıştım. Babası saat 10.00 gibi ağladığı için ağzına biberon vermiş. Annesi zaten sabahın köründe gitmiş iş aramaya. Babası da 10.00 gibi işe gitmiş. Saat 18.00'de bize söyledi. Annesi hâlâ yok" şeklinde konuştu.

BİR ÇOCUKLARI DAHA VAR

Öte yandan Yıldırım ve İlknur A.'nın 2 yaşında Yağmur isimli bir çocuğunun daha bulunduğu; ancak çocuğun bebekliğinden itibaren İlknur A.'nın babası Enver E.'nin yanında kaldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Toroslar Bebek Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

.mobilWeb@haberler.com:

Yaziklar olsun.cocugu olmayan insanlar bir cocuk icin yanip tutusurken herseyini feda ederken sizin gibi adiler kiymetini bilmiyor.bakmicagin cocugu niye yapiyosun.Allah belanizi versin katiller

21
1
yanıtYanıtla
blr:

bizim gibiler bir bebeğimiz olsun diye senelerce yanıp tutuşuruz, böylesi evladını bile bile öldürür. Ey büyük Allahım, kudretinten sual olunmaz, dünya imtihan dünyası. .

21
0
yanıtYanıtla
YAREN:

Rabbim böyle vicdansız insanlara evlet nasip etme. Sen en iyisini bilensin tabi ki ama böyle haberleri gördükçe çok üzülüyorum.

16
1
yanıtYanıtla
hhhhMobil-ANDROID:

bu anne ve babanın aklı dengesi yerinde mi çok merak ettim ya dört aylık bebek nasıl yalnız bırakılır

15
1
yanıtYanıtla
Selçuk Mobil-IOS:

Adi insanlar bakamiyacagin bebeği yapma yazık günah

16
0
yanıtYanıtla
peri:

Benim kardesim siraya girsin cocuk sahibi olsun diye millet dogurduguna sahip cikmiyor allahim aklimi koru bu nerezilliktir.

14
1
yanıtYanıtla
corci:

allah belanızı versin, madem işiniz gücünüz yok çocuk sizin neyinize. . geberin

15
0
yanıtYanıtla
türkk:

3 çocuk diye direnenler okusun herkezde senin kadar para yok anla artık millet açlık tan ölüyor rezil ettin canım ülkeyi

6
8
yanıtYanıtla
AH AH:

allahım böylelerine evlat nasip etmesin inşalla

12
1
yanıtYanıtla
gerçek:

en az üç değilmi al birine bakamadılar parasızlıktan

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title