Haberler

Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupasında Gruplara Kaldı

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasında Mersin İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği Hataysporu 2-0 yenerek gruplara kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasında Mersin İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği Hatayspor'u 2-0 yenerek gruplara kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, her zaman alt ligden gelen takımlarla oynamanın zor olduğunu ifade ederek, "Çünkü çok iyi mücadele ediyorlar. Her şeylerini ortaya koyuyorlar. Biz de maç eksiği olan arkadaşlara şans veriyoruz. Bu yüzden çok zorlanıyoruz. Kalecimiz penaltıyı kurtarmasa maç uzatmaya gidecek. Maç öncesi futbolcularımıza bu maçın telafisinin olmadığını, çok iyi mücadele edip, oyun disiplininden kopmamak gerektiğini söyledim. Ancak bazen oyundan kopmalar oldu. Penaltıyı kurtardığı için kalecimize dua etmemiz gerekiyor. Gruplara kaldığımız için mutluyuz. Ne olursa olsun Mersin İdmanyurdu'na yakışır bir şekilde gruptan çıkmaya çalışacağız. Yine maç eksiği olan arkadaşlara forma şansı vereceğiz. Bizim için hem lig hem kupa zor olabilir ama eğer ligin ikinci yarısına kadar kupada da ilerleyebilirsek devre arası yapılacak takviyelerle iyi duruma gelebiliriz" diye konuştu.

HATAYSPOR CEPHESİ

Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de bugün çok fazla şans veremedikleri oyuncuları oynattıklarını vurgulayarak, "Bu güzel atmosferi de yaşamış olduk. Mersin İdmanyurdu formda bir takım ve iyi bir seviye yakalamış durumdalar. Onlar tecrübesini konuşturdular. Ben oynanan oyundan memnunum. Çocukların çabalarından memnunum. Alttan çocukları kazanıyoruz. Mersin İdmanyurdu'na ve dolayısıyla Rıza hocama başarılar diliyorum. Penaltı gol olsaydı belki bir şeyler olurdu. Penaltı atan 2 oyuncumu da oyundan çıkarmıştım. O da çok istekliydi ama atamadı. O gol bize çok moral verebilirdi, olsun" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Rıza Çalımbay Hatayspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title