Haberler

    Mersin İdmanyurdu'ndan Anlamlı Maç

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun futbolcuları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında zihinsel ve işitme engelli çocuklarla gösteri maçı yaptı.

    Mersin Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından organize edilen maç, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynandı. Teknik direktör Rıza Çalımbay maça tüm oyuncuları dahil ederken, engelli çocuklar futbolcularla birlikte maç yapmanın keyfini yaşadı.

    Karşılaşmada forvet oyuncu Welliton kaleye geçerken, maçın hakemliğini de Çalımbay yaptı. Kaptan Servet Çetin'in verdiği pasla topu ağlara gönderen bir çocuk, gol sevincini tribünlere koşarak yaşadı.

    Yaklaşık 15 dakika süren maç sonrası futbolcular, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Maçı izleyen Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yaptığı açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinler düzenlenerek, engellilerin sorunlarına dikkatin çekilmeye çalışıldığını söyledi.

    Bu maçın da bu açıdan anlamlı olduğunu belirten Çakacak, katkılarından dolayı Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü ve Çalımbay'a teşekkür etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Dünya Engelliler Günü Mersin İdmanyurdu Rıza Çalımbay Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title