Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mersin İdmanyurdu'nda Osmanlıspor maçı hazırlıkları - Kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım'ın doğum günün kutlanması - Antrenman görüntüleri - Teknik direktör Mesut Bakkal ile röportaj - İdmandan genel görüntü Mersin İdmanyurdu'nda Osmanlıspor maçı hazırlıkları- Teknik direktör Bakkal: "Önümüzde Osmanlıspor maçı var. Çok koşan ve çok mücadele eden bir takım. Bu maçı kazanmak istiyorsak en az onlar kadar koşmak ve mücadele etmek zorundayız" Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Osmanlıspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mersin İdmanyurdu'nda Osmanlıspor maçı hazırlıkları - Kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım'ın doğum günün kutlanması - Antrenman görüntüleri - Teknik direktör Mesut Bakkal ile röportaj - İdmandan genel görüntü Mersin İdmanyurdu'nda Osmanlıspor maçı hazırlıkları- Teknik direktör Bakkal: "Önümüzde Osmanlıspor maçı var. Çok koşan ve çok mücadele eden bir takım. Bu maçı kazanmak istiyorsak en az onlar kadar koşmak ve mücadele etmek zorundayız" Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Osmanlıspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmana, tüm futbolcular katıldı.Hafif koşuyla başlayan antrenmanda kırmızı-lacivertli ekip, pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.Teknik direktör Bakkal, idman sırasında sık sık oyuncularına taktik vererek uyarılarda bulundu. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlendi. Öte yandan, antrenman öncesi kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım için doğum günü pastası kesildi. - "Talihsiz maçlar kaybettik" Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bakkal, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray maçının önemini bilerek sahaya çıktığını söyledi. Talihsiz maçlar kaybettiklerini belirten Bakkal, futbolcularının Galatasaray maçındaki mücadelesinden dolayı çok mutlu olduğunu ve takım olarak istenilen seviyeye gelmeye başladıklarını ifade etti.Bakkal, talihsizliği Galatasaray maçından kırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: "Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Kaliteli ve iyi oynamaya çalışan bir takımımız var. Bir de kazanma karakterlerini ortaya çıkardıklarında neler yapabileceklerini gösterdiler. Bu da beni mutlu etti. Hem oyun açısından hem de taktik açısından verilenleri yerine getiren bir grup. Önümüzde Osmanlıspor maçı var. Ligin yeni kurulan takımı ancak çok koşan ve mücadele eden bir takım. Bu maçı kazanmak istiyorsak en az onlar kadar koşmak ve mücadele etmek zorundayız."Osmanlıspor maçına moralli çıkacaklarını vurgulayan Bakkal, taraftarlardan kendilerini desteklemelerini istedi.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Mesut Bakkal Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title