Haberler

Mersin İdmanyurdu, maddi destek bekliyor

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, "Şehrin önde gelenlerinin manevi desteği her zaman arkamızda ancak şu an bizim maddi desteğe ihtiyacımız var"...

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, "Şehrin önde gelenlerinin manevi desteği her zaman arkamızda ancak şu an bizim maddi desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Kutlu, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Adana Demirspor ile oynadıkları maçın ardından yaptığı "istifa ederim" yönündeki açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.

Yönetimle aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirten Kutlu, "San ki benimle yönetim arasında problem varmış gibi gösterilmeye çalışılmasa da öyle bir algı oluşturulmaya çalışıldığını düşünmeye başladım. Başkan Ali Kahramanlı ve yönetim kurulundan birkaç üyenin yoğun çaba içinde olduğunu, şehrin desteğinin bulunmadığından bahsetmiştim. Hala da aynı fikirdeyim" diye konuştu.

Maçtan sonra yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:

"Bugün olsa yine yaparım. Çünkü bir teknik direktörün görevi sadece takımı antrene etmek değil, oluşabilacek sorunları önceden görüp, buna müdahale edebilmektir. Bu şehirde olup farklı yollar izleyenler de oldu. Futbolcularıma, para alamadıkları zaman 'Ne tepki verirseniz verin ben de arkanızdayım' deyip, kulağımın üzerine yatıp olayları geriden izleyebilirdim ancak bu yolu seçmeyip, futbolcularımın işlerini yapmaları gerektiğini, antrenmanlara düzenli çıkmalarını ve bu konularla ilgileneceğimi söyledim. Herkesin alkışını almak zorunda da değilim. Kendi doğru bildiğimi yaptım ve yapmaya da devam edeceğim."

Tepkisinin başkan Kahramanlı ve yönetim kuruluna olmadığına işaret eden Kutlu, "Şehrin önde gelenlerinin manevi desteği her zaman arkamızda ancak şu an bizim maddi desteğe ihtiyacımız var. Çünkü yarıştığımız takımlar, şehirlerinin önde gelenlerinin de desteğini almış takımlar. Bu konuyu gündeme getirerek şehirde belki hareketlilik meydana gelir diye düşündüm. Sonucunu önümüzdeki günlerde göreceğiz" dedi.

Bazı gazetelerde "para alamadığı için istifa edecek" şeklinde çıkan haberlerin kendisini üzdüğünü vurgulayan Kutlu, "Göreve geldim geleli asla alacaklarımla ilgili bir konuyu gündeme getirmedim. Paramı alamıyorum diye de asla istifa etmeyi düşünmedim" diye konuştu.

Öncelikli hedeflerinin huzurlu bir ortam sağlamak olduğunu aktaran Kutlu, şunları kaydetti:

"Hedefimiz bu takımı şampiyonluğa ulaştırmak fakat futbolcularımızın maddi sıkıntıları ilerleyen süreçte performanslarına yansırsa o zaman kulüpten ayrılmamız kaçınılmaz olur. Eğer takım 3-5 hafta yenilirse bu da performansa yansımış demektir. Zaten başarısız olan bir takımın antrenörünün de değişmesi kadar normal bir şey yoktur."

Boluspor'la yapacakları maçın zor geçeceğine işaret eden Kutlu, "Zor bir takım ama yapacağımız antrenmanlarla İnşallah bu maçın üstesinden geliriz" dedi.

-Hakan Kutlu

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Adana Demirspor Ali Kahramanlı Hakan Kutlu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title