Haberler

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Tekin Açıklaması

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun başkanı Ali Tekin, kulübün kendi ayakları üzerinde durabilmesi için gerekli projeleri devreye sokacaklarını ifade etti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun başkanı Ali Tekin, kulübün kendi ayakları üzerinde durabilmesi için gerekli projeleri devreye sokacaklarını ifade etti.

Tekin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, maddi ve sportif anlamda zor dönem geçiren kulübün yeniden başarılar elde edebilmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Zor süreçte, kulübün kapatılmasının dahi planlandığını öne süren Tekin, "Kongremizde aday olmasaydım kulübün borçlarından kurtulmak adına kapatılıp, 'Sportif AŞ' adı altında yeniden amatör kulüp olarak devam etmesinin planlandığını biliyorum. Ben ve ekibim, bunun kurtuluş olmadığını bilerek 91 yıllık şanlı ve şerefli kulübümüzün kapatılmasına seyirci kalamadık. Ekibimizle beraber bu ateşten gömleği giydik ve bir tünelin içinde güneşi görünceye kadar koşmaya karar verdik." diye görüş belirtti

Tekin, kulübün borçlarını yapılandırarak, projeler başlatacaklarını vurgulayarak, "Taraftarımız emin olsun ki biz bu işin altından kalkacağız. Çok kısıtlı bir bütçe ile bütün geçmiş borçları yapılandırarak, yolumuza devam edeceğiz. Elektronik icralardan kurtardıktan sonra kulübümüzün kendi ayakları üstünde durabilmesi için gerekli projeleri devreye sokacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarlardan da yönetime güvenmelerini isteyen Tekin, şu ifadeleri kullandı:

"İki aylık bir süreçte şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki; bir avuç menfaat çetesi bu kulübün başarısız olmasını istiyor. Ne yazık ki Mersin İdmanyurdu'na gönül verenler bu durum karşısında hiçbir pozisyon almayıp, sessiz kalıyorlar. Büyük taraftarımıza söz veriyorum, bir avuç menfaat çetesine bir asırlık çınarımızı teslim etmeyeceğiz. Mersin İdmanyurdu'nun gerçek taraftarlarından isteğim sabretmeleri ve sabrın sonunun selamet olduğunu bilmeleridir. Biz her zorluğa göğüs gerecek güçteyiz."

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Ali Tekin Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title